Depay efter debut: ‘Føles fantastisk at spille i den her trøje’

Lukas Jepsen - 25. juli 2021

FC Barcelonas nye stjerne Memphis Depay fik sin debut for klubben, og scorede, i Barcas 3-1 sejr over Girona, og lagde efterfølgende ikke skjul på begejstringen over, at spille for sit nye hold.

Det er efterhånden længe siden, at Memphis Depay og Barcelona blev enige om, at et samarbejde ville være til alles fordel, og kontrakten blev også hurtigt banket på plads.

Grundet klubbens økonomiske problemer, var det dog ikke så ligetil at få underskrevet kontrakten, og Depay måtte derfor væbne sig med tålmodighed, inden han endelig kunne offentliggøres som Barcelona-spiller.

Derfor må det også have været en forløsning for den 27-årige hollænder, da han endelig kunne trække Barca-trøjen over hovedet, og endda score sit første mål i sin debut.

Memphis Depay fortalte efter debuten, at han elskede at bære Barcelona-trøjen for første.

Hollænderen kom senere i første halvdel, efter at Rey Manaj fik et slag, og sent i anden halvleg blev det også til en fin scoring fra straffesparkspletten.

Depay var glad for at tale med journalister efter kampen og var tydeligt begejstret for at være en del af Barcelona-holdet.

”Det føles fantastisk at spille i den her trøje. Det var hårdt, de første minutter i kampen, men jeg nød det virkelig. Holdkammeraterne hjalp mig. Jeg nød det meget. ”

Den 27-årige fortsatte også med at tale om, hvad han mener, han kan bringe til Barcelona-holdet næste sæson.
”Jeg håber at bringe en masse kreativitet. Jeg prøver altid at finde mellemrummet mellem forsvarslinjerne, ud over mål og assists, ”tilføjede han og fortsatte:

”At starte her er godt, men jeg er sikker på, at det bliver utroligt på Camp Nou. Jeg vil prøve at overføre min energi til holdet. Det er en imponerende følelse at være sammen med fansene.”

Nu håber Depay nok bare, at han kan duplikere indsatsen mod Girona, når han endelig får chancen for at spiller på Camp Nou, i Barcelonas første La Liga-kamp i sæsonen mod Real Sociedad.