Barca-bet: Gerard Pique ude i tre til fire uger

Lukas Jepsen - 23. august 2021
Barca-bet: Gerard Pique ude i tre til fire uger
Foto: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Gerard Pique pådrog sig i weekendens kamp mod Athletic Bilbao en skade, og forventes nu at være ukampdygtig i de næste tre uger.

Allerede før FC Barcelona lørdag aften besøgte Athletic Bilbao, var der rapporter om, at klubbens læger, havde givet Gerard Pique besked på, at hvile sig for at undgå en potentiel skade.

Den ide var den 34-årige spanier ikke vild med, så han fortsatte træningen som normalt, og startede som bekendt kampen for Barcelona.

I timerne op til kampen, blev det sågar rapporteret, at Pique ingen problemer havde, og var helt klar til kampstart. Det var muligvis også rigtigt på det givne tidspunkt, men det ændrede sig hurtigt.

Lige inden første halvleg blev fløjtet af, gik det nemlig galt, og Pique måtte signalere til bænken, at han ikke var i stand til at fortsætte.

Ifølge rapporter fra AS, viste en efterfølgende test, at den bundrutinerede centerback er blevet ramt af en forstrækning i venstre ben, og selvom det langt fra er en alvorlig skade, vil den alligevel holde Pique ude i de næste tre til fire uger.

Koeman vil nok sætte pris på, at der ikke er tale om en alvorlig skade, men han har næppe brug for flere skader til profilerede førsteholdsspillere, da listen, efter bare to kampe, allerede er længere end den hollandske cheftræner kunne ønske sig.

Derudover, tvinges Koeman nu også til et nyt par i midterforsvaret, eftersom Eric Garcia modtog et rødt kort i slutningen af kampen mod Bilbao.

Derfor bliver det med al sandsynlighed Ronald Araujo og Clement Lenglet der skal bære ansvaret, når Barca på søndag tager imod Getafe på hjemmebane, hvor Marc-Andre ter Stegen efter alt at dømme, er tilbage i Barca-målet efter en skadespause på godt tre måneder.

Seneste Nyheder