Barce-keeper ’tilbudt’ til Premier League-topklubber

Lukas Jepsen - 11. august 2021
Barce-keeper ’tilbudt’ til Premier League-topklubber
Foto: Irina R. H. / AFP7 / Europa Press Sports via Getty Images

Arsenal og Tottenham Hotspur er angiveligt blevet tilbudt chancen for at hente den brasilianske målmand Neto fra Barcelona.

Ifølge Duncan Castles på The Transfer Window Podcast, er Neto fortsat forbundet med Arsenal og Tottenham Hotspur og muligheden for et klubskifte i sommerens transfervindue. Ifølge Castles, har de to London-rivaler blevet kontakt af Netos agent.

Arsenal og Tottenham har begge tidligere vist interesse for at købe Neto, inden de vendte deres opmærksomhed væk fra Barcelona -målmanden. Og nu ser det ikke ud til, at Tottenham har brug for en ny målmand, på trods af Joe Hart og Paulo Gazzanigas afgang.

Det er fordi Spurs har hentet Pierluigi Gollini fra Atalanta , og han er sandsynligvis lejet, med intentionen om et senere køb, som en langsigtet efterfølger for Hugo Lloris. I modsætning til Tottenham har Arsenal nok brug for en ny reserve-keeper, efter Matt Ryans lejeophold sluttede denne sommer.

Selvom Gunners har været forbundet med masser af målmænd i de sidste par måneder, har de ikke gjort meget fremskridt med at lande nogen af ​​deres formodede mål, selvom Neto fortsat er en mulighed, der er værd at overveje for Arsenal.

“[Barcelona har] forsøgt at skifte spillere ud. De har næsten ikke været i stand til at få foretaget nogen væsentlige handler. Sandsynligvis den mest betydningsfulde er Trincao til Wolves på lån og Junior Firpo, som de solgte til Leeds for € 15 mio. De har fyre som Philippe Coutinho og Neto, som Kia Joorabchian forsøger at flytte andre steder i øjeblikket. ”

“Neto, nogle af jer ved måske ikke engang, hvilken position han spiller i, han er reservemålmand i Barcelona. Han er blevet tilbudt Tottenham og Arsenal af Joorabchian som en signering for denne sæson. Som reservemålmand har han en løn på € 4,5 millioner netto. ”

Neto spillede for Barcelona så sent som søndag aften, hvor han vogtede buret i Barcas 3-0 sejr over Juventus, og lavede en lang række flotte redninger.

Spørgsmålet er dog, om Neto ønsker rollen som reserve igen. Han har været rygtet væk fra Barcelona hele sommeren, og skulle angiveligt selv søge et skifte, i håbet om mere spilletid.

Seneste Nyheder