Barcelona ‘enig’ med Premier League-klub om Braithwaite-handel

Lukas Jepsen - 30. juli 2021
Barcelona ‘enig’ med Premier League-klub om Braithwaite-handel
Foto: Dan Mullan/Getty Images

FC Barcelonas danske angriber Martin Braithwaite, har efter alt at dømme næppe en fremtid i den catalanske klub, og er nu ifølge flere medier meget tæt på et skifte til engelske West Ham.

Ifølge en rapport fra det spanske medie SPORT, er Martin Braithwaite meget tæt på at forlade Barcelona i et skift til West Ham i Premier League.

Catalanerne vil kræve en pris på 15 millioner euro, hvilket West Ham angiveligt har accepteret, og det eneste der nu mangler, er at Braithwaite selv godkender handlen, før den går igennem.

Braithwaite kom til Barcelona midtvejs i sæsonen 2019-20 som erstatning for den skadede Ousmane Dembele. Og på trods af, at han siden sin ankomst har haft en relativt vigtig rolle i Ronald Koemans angreb, har der længe været spekuleret i, om ikke danskerens tid på Camp Nou nærmede sig enden.

I sine 11 starter var den 30-årige dansker direkte involveret i fire mål for catalanerne. Han spillede også en afgørende rolle i for Barcelona i Copa del Rey-turneringen, hvor han og scorede to gange.

Barca nok var klar over, at Braithwaite var en af de spillere, der stod overfor et klubskifte denne sommer, men klubbens planer om et salg, blev uden tvivl lettere, efter Braithwaite viste sig godt frem til EM-slutrunden, hvilket angiveligt har fået en række klubber til at øge interessen, og Premier League har længe været rygtet som danskerens mest sandsynlige destination.

Det er dog ikke første gang denne sommer, at et skifte for Braithwaite til Premier League er ‘meget tæt på’.

Tidligere rapporter sendte angriberen til flere forskellige engelske klubber, men Braithwaites agent afviste rygterne
Desuden har ESPN-journalist Samuel Marsden, forholde sig til, i forhold til Braithwaite til West Ham-historien lige nu.

Ikke desto mindre, selvom Braithwaite ganske givet er yderst tilfreds med sin nuværende situation, kan der ikke være meget tvivl om, at klubben hellere ser ham solgt, og skiftet til West Ham, hvert fald fra Barcas perspektiv, ville være en optimal løsning.

Seneste Nyheder