Barcelona-ledelsen til Koeman: Ingen nye spillere denne sommer

Lukas Jepsen - 12. august 2021
Barcelona-ledelsen til Koeman: Ingen nye spillere denne sommer

Sommerens transfervindue er ingenlunde gået efter Barcelona-ledelsen og Ronald Koemans hoved, og med første La Liga-kamp i den nye sæson i den kommende weekend, står det nu klart, at Koemans trup ikke vil blive styrket yderligere.

Da sommerens transfervindue startede, for hvad der efterhånden føles som meget lang tid siden, var forventningerne og forhåbninger til den nye sæson store. Forlængelsen af Lionel Messis kontrakt var en formalitet, og Barcelona havde været aggressive og effektive på markedet, og i løbet af ingen tid hentet fire nye spillere, med håbet om flere til følge.

Nu, få dage inden starten på den nye La Liga-sæson, står Ronald Koeman uden Messi, en skadet Aguero, og flere af de nye spillere, der ikke engang er registreret til at spille i den bedste spanske liga.

Derfor kunne Koeman uden tvivl bruge mindst et par indkøb, men ifølge den pålidelige Toni Juanmarti er der dårlige nyheder til den hollandske manager. Koeman har nemlig under et møde med med Barcelonas ledelse, bedt klubben om forstærkninger, specifikt på midtbanen, men den samtale blev hurtigt lukket, da klubben kunne informere hollænderen om, at dette ikke vil være muligt.

Koemans eneste håb for, at truppen kan blive styrket, er nu at mindst en af klubbens større profiler bliver solgt i løbet af transfervinduets sidste uger. Problemet er bare, at Barcelona på ingen måde har haft held til at sælge bare én, af de ønskede spillere denne sommer.

Ikke mindst takket være tidligere Barcelona-ledelsers meget afslappede forhold til økonomi, er en stor række spillere nu på så store kontrakter, at ingen klubber ønsker at matche.

Koeman har udtrykt tro på sin trup, også efter Messi forlad denne, men spørgsmålet er simpelthen, om der er nok kvalitet i den nuværende trup, til at nå de mål klubben har sat sig for den kommende sæson.

En ting er sikker, både truppen og fremtiden, har sjældent været mere usikker for Barcelona, end den er i øjeblikket.

Seneste Nyheder