Braithwaites agent om transferrygter: Det hele er bullshit

Lukas Jepsen - 21. juli 2021
Braithwaites agent om transferrygter: Det hele er bullshit
Foto: Dan Mullan/Getty Images

FC Barcelonas Martin Braithwaite regnes af mange, som en af de spillere der helt sikkert forlader klubben denne sommer, men de rygter har ingen hold i virkeligheden – det mener Braithwaites agent hvert fald ikke.

Det er kendt vidt og bredt i fodboldverdenen, at Barcelona i et stykke tid har haft en dybt problematisk økonomi. Dette problem skal der dog sættes en stopper for denne sommer, og i den forbindelse forsøger klubben at sælge en lang række spillere.

Både profiler og rollespillere kan se frem til klubskifte, og en af de spillere, langt de fleste har regnet for et sikkert salg, var Barcas danske angriber Martin Braithwaite.

Særligt efter, at den 30-årige angriber gjorde sig bemærket under EM-slutrunden, forventes det, af Braithwaite uden de store problemer, ville blive sendt videre, og ifølge mange rapporter, til Premier League.

De rygter, er der ifølge angriberens agent, Hasan Cetinkaya, imidlertid ingen hold i, og han benægter alle spekulationerne over for BT .
”Jorge Mendes skulle placere Braithwaite i Wolverhampton for 15 millioner euro? Det hele er bullshit, alle de her historier er falske. Han har ikke spillere i Barcelona, ​​han har spillere i Wolves, som han kan fokusere på – så jeg kan tage mig af mine egne spillere. ”

Cetinkaya fortsætter med at tale om Mendes og siger, ”Hvorfor skulle Braithwaite flytte til Wolves, og hvorfor skulle en agent (Mendes), der ikke har nogen spillere i Barça, prøve at sende min spiller til Wolves? Selvom jeg ved, at Mendes har gode links i Wolves? Det er spild af alles tid. ”

Endelig talte han om Braithwaites fremtid, og om han faktisk bevæger sig andetsteds: ”Han spiller i den største klub i verden og træner under en af ​​de bedste trænere. Fra dag ét til nu har alt gået ud over alle forventninger med hensyn til spilletid, og han er meget glad. ”

Med disse med klare kommentarer, skriver Cetinkaya sin klient på den efterhånden lange liste af Barcelona-spillere, der rygtes væk, men som angiveligt ingen intentioner har om at forlade den catalanske gigant.

Seneste Nyheder