Efter næsten 10 måneder: Ansu Fati træner igen med førsteholdet

Lukas Jepsen - 24. august 2021
Efter næsten 10 måneder: Ansu Fati træner igen med førsteholdet
Foto: Joan Valls/Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images

Efter næsten 10 måneder med en skade, er Barcelonas unge stjerne Ansu Fati angiveligt meget snart klar, til at få sin sæsondebut, og han træner nu med førsteholdet igen.

Den 18-årige Fati vendte tilbage til træning med holdkammerater tirsdag og håber snart at være i form nok til at styrke Barcelonas angreb, som i den grad blev svækket af Lionel Messis afgang.

Fati har ikke spillet i en kamp, ​​siden den lovende forward skadede sin menisk i venstre knæ mod Real Betis i den spanske liga i november sidste år.

Barcelona lagde et foto op af en smilende Fati under tirsdagens træning.

“Ansu Fati gennemførte en del af sessionen med resten af ​​truppen. Som en del af sin bedring vil Ansu Fati (skifte) mellem individuelle sessioner og sessioner med resten af ​​holdet.” – lød det i en meddelelse fra klubben.
Han forventes at være klar til at spille i kampe igen om et par uger.

Fatis indledende skadespause, var vurderet til at vare omkring fire måneder, men der var flere tilbageslag, og han havde brug for mere end en operation for at komme sig oven på den alvorlige skade.

Fatis tilbagevenden giver Barcelonas træner Ronald Koeman en anden mulighed for at hjælpe med at kompensere for Messis fravær. Messi sluttede sig til Paris Saint-German, efter at den catalanske klub ikke kunne give ham en ny kontrakt på grund af sine økonomiske krise, og har efterladt et kæmpe hul i den catalanske trup.

Memphis Depay, Barcelonas største signering denne sommer, er startet godt, idet han flankeres i angreb af Antoine Griezmann og Martin Braithwaite. Klubben hentede også veteranangriberen Sergio Aguero, men han er skadet og forventes ikke at spille før i oktober.

En anden forward, der kommer tilbage fra en skade inden alt for længe, er Ousmane Dembélé.

Fati har scoret 13 mål i 43 kampe med Barcelona. Han havde scoret fem gange i 10 kampe, før han blev skadet mod Betis, herunder et mål mod Real Madrid på Camp Nou.

Han er den yngste scorer for Barcelona samt Spaniens landshold, og Ronald Koeman vil uden tvivl glæde sig over, at truppen så småt begynder at være klar til den nye sæson, og de mange udfordringer det nye Barcelona vil møde hen ad vejen.

Seneste Nyheder