Emiliano Martinez om Messi: Han giver superkræfter

Lukas Jepsen - 18. juli 2021
Emiliano Martinez om Messi: Han giver superkræfter
Foto: Alexandre Schneider/Getty Images

Vinder af Copa America og den gyldne handske Emiliano Martinez, har sat ord på sit forhold til landsholdsanføreren Lionel Messi, som han roser til skyerne på alle tænkelige måder.

I et interview talte med mediet Ole, fortæller den argentinske Copa America og den gyldne handske-vindende målmand Emiliano Martinez meget om, hvordan det var at vinde sin første titel med landsholdet, og samtidig at gøre det med Messi.

Han har ved adskillige lejligheder talt om sin landsholdskaptajn i et ganske positivt lys og har ofte sagt, hvor meget glæde det ville være både for ham og holdet, at vinde en titel for Messi.

“Jeg ville ønske, at jeg havde spillet hver kamp i en liga med ham. Jeg ville være en meget bedre målmand. Jeg vil give ham mit liv, jeg vil dø for ham.”

Derefter fortsatte han med at beskrive den næsten overnaturlige indvirkning, som det, at spille på hold med Messi har på hans samlede evner som målmand, idet han sammenlignede ham med en ikonisk anime-karakter fra serien Dragon Ball Z.

”Jeg blev meget bedre [med Aston Villa], men med landsholdet blev jeg bedre med 10% eller 15%. Det var som at se Dragon Ball Z som barn? Jeg er Vegeta, og da jeg spillede med Messi, blev jeg Super Saiyan, ” sagde han.

Desuden, fortæller Martinez hvordan, at Messi, måske mere end man som seer er opmærksom på, som anfører at et hold tager ansvaret på sig, og forsøger at gøre alle sine holdkammerater bedre.

”I kampen mod Uruguay sagde han til mig, ‘hjælp os på indlæggene , fordi de er modige.’ Han siger flere ting som kaptajn, han hjælper os alle,” – siger han, og fortsætter med at fortælle om straffesparkskonkurrencen mod Colombia:

“Da han scorede sit straffespark, kunne han have været i centrum, men han kom og sagde til mig, gav mig et kram og sagde: ‘Du redder en.’

Seneste Nyheder