Griezmann slukker transferrygter: Håber på at skrive mere Barca-historie

Lukas Jepsen - 19. august 2021
Griezmann slukker transferrygter: Håber på at skrive mere Barca-historie
Foto: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Antoine Griezmann var i en lang tid rygtet til at være en spiller, som FC Barcelona desperat forsøgte at slippe af med, men efter Messis exit kan han blive en nøglespiller, og angriberen selv, har ingen intentioner om at forlade klubben.

På bagsiden af ​​Barcelonas flotte 4-2-sejr over Real Sociedad opnåede Antoine Griezmann en milepæl for den catalanske klub.

VM-vinderen spillede sin hundrede kamp i den ikoniske trøje. I løbet af disse kampe, har han scoret 35 mål og lavet 17 assists.

Tallene er egentlig udmærket, men tilfredsheden til franskmanden blandt fans og Barca-ledelsen, har aldrig rigtig været på det niveau, alle havde håbet da han blev hentet for omkring 140 millioner euro fra Atletico Madrid.

Særligt Griezmanns løn, som Barcelona nu engang selv har sagt ja til, har vist sig at være alt for høj, hvorfor klubben også desperat forsøgte at sende franskmanden videre, før Messis chokerende klubskifte blev en realitet.

Griezmann selv har altid været meget klar over, at han ikke ønsker et skifte, og nu hvor det synes mere urealistisk end nogensinde, er han klar til at blive klubbens måske vigtigste spiller.

Efter søndagens sejr sagde Griezmann:

“Jeg håber at spille 100 kampe mere og fortsætte med at lave historie for denne klub, give alt hvad jeg har på og udenfor banen … og hjælpe mine kolleger både offensivt og defensivt.” – Sagde Griezmann ifølge Barcauniversal og fortsatte:

”Det var meget vigtigt at få en sejr i den første kamp med fansene tilbage, som vi ikke har set så længe. Det var en god kamp, ​​og forhåbentlig kan vi nu få endnu en sejr mod Athletic. ”

Selvom Griezmann ikke kom på scoringstavlen i sæsonens første kamp, har han i løbet af Barcelonas træningskampe set god ud, og indtil videre ser det ud til, at det ekstra ansvar der nu er placeret på hans skuldre efter Messis exit, har gjort meget for at motivere.

Seneste Nyheder