Iniesta om Messi: ‘Det bliver svært at se ham i en anden trøje’

Lukas Jepsen - 11. august 2021
Iniesta om Messi: ‘Det bliver svært at se ham i en anden trøje’
Foto: Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images

Barcelona-legenden Andres Iniesta talte tirsdag til AFP om forskellige emner. Ikke overraskende, omhandlede store dele af interviewet om, at hans tidligere holdkammerat Lionel Messi yderst overraskende har forladt Barcelona.

Andres Iniesta må betragtes som en af Barcelonas største spillere nogensinde, om som sådan, nok også en ganske stor Barcelona-fan. Derfor gennemgik den 37-årige midtbanespiller, ganske givet mange af de samme følelser som Barca-fans verden over har følt, i løbet af den sidste uges tid.

“Det bliver svært at se ham i en anden trøje end Barcas.” – sagde Iniesta og fortsatte:

”Jeg ved ikke, om overraskelse er det rigtige ord. Leo har virkelig repræsenteret Barca i så mange år. Men nogle gange dikterer omstændighederne tingene. Jeg har ikke al information (om sagen, red.) , men det er en situation, folk bare skal klare.

”Som spiller overgik han bare alt. Jeg har ikke set en spiller som ham – og jeg tror aldrig, jeg nogensinde vil gøre det. Du ser på, hvad han gjorde og så længe. ”

Iniesta blev derefter spurgt om klubbens fremtid, og hvad den rummer. Til dette sagde han: “Jeg er overbevist om, at der kommer nye ansigter, som vil yde deres egne store bidrag.”

Den tidligere Barcelona -stjerne blev derefter spurgt om alderens rolle på præstationer, og hvor længe Messi realistisk kunne følge med. Til dette sagde han: “Hvert år tager det mere ud af dig, og tingene bliver mere komplicerede, men så længe du virkelig ønsker at komme derud, træne og spille, så fortsætter du.”

Endelig blev Iniesta spurgt, om han ville vende tilbage til klubben i en hvilken som helst rolle en dag. Han svarede: ”Selvfølgelig ville det være dejligt at komme tilbage. Jeg tilbragte mange år der. Det er mit hjem, og jeg vil gerne være der, hvor man føler sig elsket, respekteret og tilpas. ”

”Jeg ved ikke, hvad der bliver mit næste trin. Jeg ved ikke, om jeg bliver træner, sportsdirektør eller lignende. Hvis du spørger: vil jeg gerne tilbage, vil jeg sige ‘ja’, da Barcelona er vores hjem. Det vil tiden vise.”

Seneste Nyheder