Journalist: Barca-fans vil protestere i weekenden

Lukas Jepsen - 13. august 2021
Journalist: Barca-fans vil protestere i weekenden
Foto: Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images

Utilfredsheden blandt Barcelonas mange fans, over måden hvorpå klubben er blevet styret gennem de seneste år, er nu så stor, at fans ifølge flere medier vil benytte sæsonens første La Liga-kamp, til at kræve klubpræsident Joan Laportas afgang.

Det er næppe nogen overraskelse, særligt ikke for store Barcelona-fans, at klubbens økonomi i længere tid, ikke har været en sund en af slagsen.

Men det var nok de færreste fans, der havde regnet med, at situationen skulle vise sig at være sig skidt, som den har vist sig at være. Nu tyder meget på at Messis exit fra klubben, er dråben der får bærgeret til at flyde over.

Barcauniversal skriver, at Jesus Burgos ifølge en kilde tæt på klubben beretter, at en række af klubbens fans planlægger at lufte deres frustrationer over den nuværende ledelse. Han rapporterede, at de angiveligt vil vise et ‘Laporta resign’ -banner søndag, når Barcelona tager imod Real Sociedad på Camp Nou.

Ifølge Burgos, er det dog ikke kun Messi-situationen der har frustreret klubbens fans, men også en generel følelse af, at klubben ikke er blevet håndteret som den burde.

Mange har klaget over ‘falske forhåbninger’ med hensyn til klubbens økonomiske tilstand. Et andet upopulært punkt i Laportas embedsperiode som præsident havde at gøre med afskedigelsen af ​​en række ledere under hans strukturelle renovering af klubben.

Laporta har fem og et halvt år tilbage til slutningen af ​​hans embedsperiode. Selvom de første fem måneder har været temmelig katastrofale, er det op til ham at forbedre holdet efter bedste evne for at sikre, at situationer som disse ikke viser sig igen.

Det virker dog en anelse hårdt, hvis det bliver Laporta, der ender med at få ansvaret for alle de uheldige beslutninger der tidligere er blevet truffet.

En af de største grunde til, at klubben er havnet i så store problemer, er de enorme kontrakter der er blevet tegnet med spiller, før Laporta blev klubpræsident.

Seneste Nyheder