Koeman indlagt på hospitalet

Kasper Christensen - 28. maj 2021
Koeman indlagt på hospitalet

Ifølge Daniel Girones fra Fox Sports, er Ronald Koeman blevet indlagt og undersøgt på et hospital i Barcelona som følge af en tilstand af angst. Angiveligt skulle han have det fint under omstændighederne.

Barca-træneren har holdt flere møder i løbet af de seneste dage. Hans seneste møde blev holdt med klubpræsident Joan Laporta, og handlede om hans fremtid i den catalanske klub.

På trods af, at der endnu ikke er truffet nogen endelig beslutning, er det ikke utænkeligt, at Laporta finder en afløser for hollænderen. Dermed vil Ronald Koeman stå uden job i den kommende sæson.

Det stressniveau, der følger med et job i Barcelona, er enormt. Det er sandsynligvis den høje stresspåvirkning, der har resulteret i, at han har været nødt til at besøge hospitalet i den spanske storby.

Taget de omstændigheder i betragtning, som var til stede, da den hollandske manager accepterede jobbet i den catalanske klub, har han klaret sig udmærket. Alligevel har han skulle lægge øre til rigtig meget kritik i løbet af sæsonen.

Sidste år i maj gennemgik Koeman en hjerteoperation i Amsterdam, da han blev ramt af et mindre hjetestop.

Til trods for, at det på nuværende tidspunkt ikke ser ud til at være noget seriøst, ønskes den 58-årige Ronald Koeman under alle omstændigheder god bedring.

Seneste Nyheder