Lokalmedie: ‘Et mirakel’ hvis Depay bliver registreret inden første La Liga-kamp

Lukas Jepsen - 13. august 2021
Lokalmedie: ‘Et mirakel’ hvis Depay bliver registreret inden første La Liga-kamp
Foto: Eric Alonso/Getty Images

Ifølge en lokal radiostation, betragter FC Barcelona det som ‘et mirakel’ hvis klubben skal nå at registrere denne sommers største spillerkøb, Memphis Depay, inden den nye sæson starter Søndag.

Tingene går bare ikke som de skal i FC Barcelona i øjeblikket. En ting er at miste Messi, helt uden at få noget tilbage for ham, men nu tyder det også på, at de spillere klubben har hentet for at styrke truppen denne sommer, heller ikke vil være til Ronald Koemans rådighed fra sæsonstarten.

Ifølge Catalunya Radio, står Barca nu overfor et kapløb med tiden for at registrere en holdets store stjerner, Memphis Depay i tide til at han kan indgå i truppen, når Barcelona på søndag tager imod Real Sociedad.

Depay er blevet hentet på en fri transfer, efter at hans kontrakt med Olympique Lyon løb ud, og har leveret fra starten for Barcelona, og scoret tre mål i fire træningskampe. Midt i alle de negative historier; Messis exit, lønudgifterne, kontraktsituationen for Ilaix Moriba, blandt andre problemer, tilbød hollænderen en vis optimisme på vej ind i den nye sæson.

Imidlertid kan Barcelona muligvis ikke registrere ham i La Liga i tide til deres første kamp i 2021/22 sæsonen.
Og som det ser ud nu, hævder Catalunya Radio, at det vil være et ‘mirakel’, hvis Barca er i stand til at afslutte registreringsproceduren for Depay i tide, så han er berettiget til at spille i La Liga. Gol Television fortsætter med at rapportere, at der kun er 5% chance for, at det sker.

Dette kommer som et stort slag for Ronald Koeman da han også vil være uden Sergio Aguero, der stadig er uregistreret og også udelukket med en skade. Ansu Fati og Ousmane Dembele vil også være utilgængelige på grund af skader.

Barcelona har angiveligt haft succes med at registrere en af ​​deres fire nye indkøb – Emerson Royal i tide til søndagens kamp. Men hvis ikke det lykkes at sælge mindst en løntung spiller i løbet af weekenden, hvilket synes ganske usandsynligt, eftersom klubben ikke har haft held til dette hele sommeren igennem, bliver første kamp i den nye sæson, uden Memphis Depay.

Seneste Nyheder