Memphis Depay om Barca-transfer: ‘Nyheden kommer’

Lukas Jepsen - 17. juni 2021
Memphis Depay om Barca-transfer: ‘Nyheden kommer’
Foto: John Berry/Getty Images

Det har allerede nu, været en travl sommer på kontorgangene i FC Barcelona, og alt tyder nu på, at offentliggørelsen af endnu en stjerne, er lige rundt om hjørnet. 

Det har været et travlt, effektivt og ikke mindst anderledes transfervindue for Barça. På ganske kort tid lykkedes det klubben at hente to spillere fra Manchester City, ganske gratis, og en række medier rapporterer nu, at endnu en ‘free transfer’ er få dage fra at blive annonceret. 

Den tidligere Olympique Lyon-kant Memphis Depay, bliver efter alt at dømme, den tredje spiller, efter Sergio Aguero og Eric Garcia, der denne sommer rejser til Barcelona, uden at klubben har måtte betale for det.

Rygter om en potentiel aftale mellem den 27-årige kantspiller og den catalanske topklub, begyndte at sprede sig længe inden den netop afsluttede sæson var overstået, og er taget til lige siden.

Nu kan der dog næppe være nogen tvivl længere. 

En af fodbold-twitters helt store journalister, hedder Fabrizio Romano, og har opbygget et ry for, at være skarp til at dele nyheder transferhandler, før de offentliggøres. Når Romano benytter sig af sætning ‘here we go’, synes en handel at være så godt som sikker. 

Det har nok været en af de lettere nyheder at dele for Romano, eftersom han selv citerer Barcelona-manager Koeman, for i går at have sagt: 

“Aftalen er næsten færdig. Ikke underskrevet endnu, men den er næsten fuldendt. Jeg har ønsket ham stærkt i mange måneder”

Denne udtalelse, kom ifølge IBtimes, som en reaktion på en kommentar fra Depay, tidligere samme dag. Han sagde:

Alle ved, at jeg har været sat i forbindelse med Barcelona i lang tid, og jeg vil gerne spille for Ronald Koeman. Bare vent, nyheden kommer. Lige nu er jeg fokuseret på Holland,”

Depays kommentar kunne godt tyde på, at hollænderen venter med at skrive under, indtil EM er færdigt for hans vedkommende, men det må tiden vise. Selve aftalen synes dog, at være i hus nu. 

Memphis Depay har spillet 178 kampe for Lyon, med imponerende 76 mål og 56 assists til følge, og Koeman vil uden tvivl håbe på, at kantspilleren kan tage sin gode form med sig. 

Den netop overståede sæson, var nemlig muligvis Depays bedste i karrieren, med 20 mål og 12 assists på 37 kampe.

Seneste Nyheder