Ny Barca-back: Ved jeg får minutter for jeg vil arbejde hårdt

Lukas Jepsen - 20. august 2021
Ny Barca-back: Ved jeg får minutter for jeg vil arbejde hårdt
Foto: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

FC Barcelona har i løbet af sommeren hentet fire spillere på permanente aftale, og en af dem er Emerson Royal, der er blevet købt fra Real Betis, efter Barcelona solgte ham for bare halvandet år siden.

I den noget kaotiske sommer FC Barcelona har gennemgået, er der så mange andre store historier og dramaer, at købet af Emerson Royal fra Real Betis, nærmest er gået ubemærket hen.

Ikke desto mindre, kan den 22-årige brasilianske højreback vise sig, at blive et vigtigt køb, med henblik på klubbens meget begrænsede muligheder for indkøb i den nærmeste fremtid.

Emerson fik sin debut i Barcelonas sæsonpremiere, hvor klubben slog Real Sociedad med 4-2, men det var ikke brasilianerens debut der trak overskrifterne efter kampen, da Martin Braithwaite spillede en drømmekamp.

Emerson selv, ved da også, at det tager tid at vænne sig til de nye omgivelser og kollegaer, omend han har været i klubben før.

“Det er normalt, når du flytter til en ny klub, at du skal tilpasse dig. Betis er et fantastisk hold, men jeg har skrevet under for en af ​​de bedste klubber i verden. Det er vigtigt at lære dine holdkammerater at kende og stræbe efter at blive bedre hver dag. Jeg ved, at jeg får minutter, fordi jeg kommer til at arbejde hårdt for at få dem. Jeg tager mig god tid, jeg har ikke travlt. Jeg arbejder hårdt for at spille mange kampe for FC Barcelona,” – Sagde han til Sport, og fortsatte med at fortælle, om nogle af de relationer han allerede har skabt sig i omklædningsrummet:

”Der er nogle gode mennesker i omklædningsrummet. Jeg har det rigtig godt med Coutinho og Neto, de andre brasilianere, og jeg har også et godt forhold til Araujo. ”

Seneste Nyheder