Riqui Puig: Depay er en af de bedste

Lukas Jepsen - 21. juli 2021
Riqui Puig: Depay er en af de bedste
Foto: Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images

FC Barcelona tager hul på den nye sæson med en træningskamp mod Gimnastic de Tarragona, og i den forbindelse har en af klubbens unge midtbanespillere, Riqui Puig udtalt sig om en af sine nye holdkammerater.

Det har været en noget usædvanlig sommer i FC Barcelona, hvor det, at klubben hentede en række mere eller mindre store spillere gratis, i første omgang tog overskrifterne, inden klubbens elendige økonomi, og kamp for at beholde Lionel Messi tog al fokus.

I dag, onsdag, var fokus for første gang i en måned ikke på alle mulige problematikker, men i stedet på Barcas første kamp i den nye sæson, da klubben tog imod Gimnàstic de Tarragona på Estadi Johan Cruyff.

Riqui Puig udtrykte i den forbindelse sin glæde ved officielt at starte sæsonen 2021/22, og samtidig nostalgien over, at spille i Estadi Johan Cruyff.

”Jeg er meget glad for at vende tilbage til Ciutat Esportiva med mine holdkammerater og gøre det, jeg bedst kan lide, som er, at spiller fodbold,” – sagde han ifølge Barcauniversal.

Nu hvor sæsonens forberedelser for alvor går i gang, bliver det for interessant for Barca-fans, at følge med i klubbens nye spillere, og særligt Memphis Depay, der godt nok ikke var en del af dagens trup, ankommer med høje forventninger.

Puig blev spurgt om Barcelonas nyeste tilføjelser, og særligt Depay, som han havde intet andet end beundring og respekt for i betragtning af hans erfaring på det øverste niveau i europæisk fodbold.

“Han er en meget dygtig spiller, jeg er blevet fortalt meget godt om ham, og jeg tror, ​​han vil klare sig rigtig godt. Han er en målscorer på europæisk niveau, en af ​​de bedste spillere, og jeg tror, ​​han kan give os mange ting. Jeg er meget ivrig efter at spille med ham og vinde mange titler med ham. ”

På grund af Barcelonas økonomiske udfordringer, at Memphis Depay, reelt set, stadig ikke Barcelona-spiller, men forventes at underskrive sin officielle kontrakt i løbet af de næste par dage, hvis ikke timer.

Seneste Nyheder