Superagent Raiola tilbyder Serie A-stjerne til Barcelona og Juventus

Kasper Christensen - 28. maj 2021
Superagent Raiola tilbyder Serie A-stjerne til Barcelona og Juventus
MOSCOW, RUSSIA - JUNE 17: Carmine Raiola looks on with Zlatan Ibrahimovic prior to the 2018 FIFA World Cup Russia group F match between Germany and Mexico at Luzhniki Stadium on June 17, 2018 in Moscow, Russia. (Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

Mino Raiola har været i kontakt med bestyrelsen i Barcelona, som han har tilbudt at skrive kontrakt med AC Milan-målmand Gianluigi Donnarumma, skriver Fabrizio Romano.

Donnarumma, der betragtes som værende én af de bedste målmænd i verden, til trods for sin alder på blot 22 år, vil være tilgængelig ganske gratis til sommer. I slutningen af juni udløber hans kontrakt med AC Milan.

På trods af, at Milan gav ham muligheden for udvikle sig, da de straks trak ham ind i førsteholdets startopstilling, ser Donnarumma ud til at betale dem tilbage ved at forlade dem, selvom de har sikret deltagelse i Champions League.

Det kunne tyde på, at Mino Raiola har haft noget med denne beslutning at gøre. Ifølge Fabrizio Romano har han dog svært ved at finde et nyt hjem til sin klient. Efter at have henvendt sig til Barcelona synes interessen ikke at være synderligt stor.

Fabrizio Romano skriver dog, at Juventus er interesserede, hvilket kunne give mere mening end Barcelona. Barca har i forvejen Marc-André ter Stegen i målet, som er én af verdens absolut bedste målmænd, som selv Donnarumma har svært ved at hamle op med.

Juventus har brug for en langsigtet løsning mellem stolperne, selvom Wojciech Szczęsny har vist sig at tjene klubben godt, siden han forlod Arsenal til fordel for Serie A-klubben.

I og med, at mange betragter Donnarumma som den naturlige efterfølger for Gianluigi Buffon for Italien, ville det være passende, hvis han havnede i Torino.

Seneste Nyheder