Koeman om Messi-kontrakt: Vi skal være bekymrede

Lukas Jepsen - 10. juli 2021
Koeman om Messi-kontrakt: Vi skal være bekymrede
Foto: David Ramos/Getty Images

Den absolut største historie i FC Barcelona denne sommer, er ikke, hvert fald endnu, en videre positiv en af slagsen.

Klubbens, og i virkeligheden fodboldverdenens helt store profil Lionel Messi, havde denne sommer kontraktudløb, og er stadig i skrivende stund ‘arbejdsløs’ eftersom det endnu ikke er lykkes for Barcelona at få skåret tilstrækkeligt ned i diverse lønninger, til at have plads til den 34-årige argentiner.

Der har efterhånden været et hav af udmeldinger fra klubpræsident Joan Laporta, både stærkt optimistiske og mere forsigtige, angående Lionel Messis situation.

Det virker stadig usandsynligt, at den lille troldmand af en fodboldspiller skriver kontrakt med nogen anden klub end Barcelona, men jo længere tid der går, stiger bekymringerne selvfølgelig. Også for cheftræner Ronald Koeman, der har sat ord på situationen.

Koeman siger, at han er bekymret over Messis fremtid, men er overbevist om, at præsident Joan Laporta kan løse alle problemerne og sikre, at den argentinske landsholdsprofil vender tilbage til klubben, hvor han har spillet hele sin professionelle karriere.

”Når alt ikke er i orden, skal du være bekymret, jeg har tillid til præsidenten for at løse dette spørgsmål,” sagde han ifølge Mundo Deportivo og fortsatte:

”Det er vigtigt for klubben og for ligaen, at den bedste spiller i verden forbliver. Alle skal gøre en indsats her.

”Laporta fortalte mig, at jeg skal være rolig, at de arbejder på problemet, og vi er overbeviste om, at han vil være her i et par år til.”
Barca-chefen sagde også, at han er ivrig efter, at holdet bliver bekræftet inden den nye sæson går i gang, og helst også, før træningen for alvor begynder.

”Det er vigtigt at vide, hvilke spillere du vil have til rådighed, vi ved, at der er en grænse, vi er i preseason, og der arbejdes, men vi ved allerede, at det er sådan indtil slutningen, og vi er vant til det, ”

Utallige Barca-fans verden over, har det uden tvivl på samme måde som Koeman, men det skal understreges, at det ville være et kæmpe chok, hvis ikke Messi på ny skriver under med Barcelona.

Forhåbentligt, for Koeman, klubben, fansene og Messi selv, har Barcelona snart fået ryddet nok op i økonomien til, at der er plads til Messis kæmpe store kontrakt.

Seneste Nyheder