Medier beretter: Barcelona i dialog med Cristiano Ronaldo

Lukas Jepsen - 21. juni 2021
Medier beretter: Barcelona i dialog med Cristiano Ronaldo
Foto: Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images

Flere medier skriver lige nu, at Barcelona-præsident Joan Laporta ser Cristiano Ronaldo som en ‘drømme-signing’ og at den catalanske klub allerede har taget kontakt til den portugisiske superstjerne.

Barcelona har efter sigende taget kontakt til Cristiano Ronaldo, da de udforsker en helt sensationel handel, der kan samle to af fodboldhistoriens største spillere på samme hold.

Den portugisiske superstjerne ser ud til at forlade Juventus her til sommer efter en skuffende sæson for Serie A-giganterne, og Barcelona står angiveligt klar med åbne arme.

Cristiano Ronaldos Juventus-eventyr, er næppe gået som han havde håbet, og den italienske storklub er netop gået igennem en yderst skuffende sæson, hvor det kun lige lykkedes at spille sig til Champions League-kvalifikation, hvilket også har kostet cheftræner Andrea Pirlo jobbet.

Det er dog ikke fordi, at Ronaldo ikke har gjort sin del. Han har ufortrødent fortsat sin fantastiske mål-form, men meget tyder på, at tiden i Juventus alligevel lakker mod enden.

Ronaldo har ifølge Express et uroligt forhold til den nye cheftræner Allegri, og eftersom han kun har et år tilbage af sin kontrakt, bliver Juventus nødt til at forholde sig til situationen her til sommer, eller risikerer at han går kvit og frit næste sommer.

Manchester United, Paris Saint-Germain og Real Madrid har alle været forbundet med et skifte for den 36-årige, men en chokerende ny konkurrent er nu dukket op. Denne udfordrer er Barcelona, ​​der ved alt om Ronaldos talenter fra hans ni år lange ophold hos Real Madrid.

Men på trods af fjendskabet mellem Barca og Madrid rapporterer AS, at den catalanske klub stærkt overvejer Ronaldo.

Ifølge rapporten har klubpræsident Joan Laporta allerede kontaktet Ronaldo, om et muligt skifte til Nou Camp.

Det kan dog hurtigt blive en noget rodet situation, da Lionel Messi, i øjeblikket ikke har skrevet under på en kontrakt, og Laporta, fortalte selv for nyligt, at kontraktforhandlingerne med den argentinske superstjerne, endnu ikke var nået langt.

Begge spillere nærmer sig selvfølgelig karrierens efterår, og hvordan de to arvefjender ville reagere, på pludseligt at skulle spille sammen, er det ingen måde at vide på, eftersom hverken Messi eller Ronaldo, endnu er blevet forholdt muligheden.

Barcelona, har desuden denne sommer gjort en dyd ud af, ikke at bruge store millionbeløb på spillere, og ifølge AS, vil den trend angiveligt fortsætte, skulle der bydes på Ronaldo. Mediet skriver nemlig, at Barcelona overvejer en byttehandel, hvor to ud af følgende tre spillere indgår; Antoine Griezmann, Sergi Roberto og Phillipe Coutinho.

 

Seneste Nyheder