Alba, Busquets, Pjanic og Umtiti går ned i løn: Aguero registreret i La Liga

Lukas Jepsen - 31. august 2021
Alba, Busquets, Pjanic og Umtiti går ned i løn: Aguero registreret i La Liga
Foto: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

På transfervinduets sidste dag, bliver det rapporteret, at FC Barcelona ikk får held med at sælge hverken Miralem Pjanic eller Samuel Umtiti. Noget klubben ellers har arbejdet på sommeren igennem. 

I sidste uge stod det klart, at Barcelona-ledelsen havde besluttet sig for, at lade Samuel Umtiti fortsætte i klubben. Sandsynligvis som et resultat af, at Umtiti overbeviste ledelsen om, at han er på vej tilbage i sin bedste form, og samtidig, at det simpelthen ikke var muligt at finde en køber, der var villig til at matche franskmandens høje løn. 

Helt så stor tilfredshed, er der dog næppe med, at det ikke lykkedes at skille sig af med den 31-årige midtbanespiller Miralem Pjanic, der kom til klubben fra Juventus sidste sommer, men har vist sig at være noget af et flopkøb. 

Længe så det ud til, at Pjanic ville rejse tilbage til Juventus på en lejeaftale, men italienerne har angiveligt mistet interessen i sådan en handel, og Barcelona må derfor finde plads til Pjanic i den kommende sæson. 

Heldigvis for klubben, har begge spillere ifølge journalisten Gerard Romero dog indvilliget i, at gøre forholdene en anelse nærmere for klubben, ved begge at gå ganske dramatisk ned i løn.

 

Samtidig, har både Jordi Alba og Sergio Busquets accepteret lignende aftaler, og som resultat af dette, har Barcelona nu registreret Sergio Aguero i La Liga.

Spørgsmålet er nu, om Ronald Koeman vil gøre brug af særligt Miralem Pjanic, der på ingen måde har været en del af hollænderens planer for den nye sæson, men mon ikke, Pjanic i det til tider tætpakkede kampprogram, får muligheden for at kæmpe sig tilbage i varmen.

Seneste Nyheder