Rygterne tager til: City-profil på vej til FC Barcelona

Lukas Jepsen - 16. juni 2021
Rygterne tager til: City-profil på vej til FC Barcelona
Foto: Victoria Haydn/Manchester City FC via Getty Images)

Antallet af rygter angående et potentielt klubskifte for portugisiske Bernardo Silva tager til, og det samme gør substansen i disse rygter.

Slutrunde-somre kan hurtigt blive en udfordring for klubhold, der har ambitioner på transfermarkedet, men FC Barcelona synes at have haft en klar, og ikke mindst aggressiv strategi for sommerens transfervindue – og intet tyder på, at catalonierne er færdige endnu.

I hvad der kun kan beskrives som kløgtigt købmandskab, har FC Barcelona allerede sikret sig en af Europas mest notoriske målscorere i Sergio Kün Aguero, og sørget for en tabt søns tilbagevenden, i den unge og spændende center back Eric Garcia. Begge fra dette års Premier League-vindere Manchester City, og begge ganske gratis.

Meget tyder nu på, at Barcelonas fisketur i det nordengelske, rettere bestemt den blå del af Manchester, ikke er overstået endnu.

Flere og flere medier, beretter i øjeblikket, at et skifte til La Liga skulle være et højt ønske for City’s kreative portugisiske kantspiller Bernardo Silva, der ifølge Barcauniversal.com allerede er i kontakt med både den catalanske storklub og dette års mestre, i Atletico Madrid.

Den nu 26-årige Bernardo Silva kom til Manchester City i sommeren 2017, og har oplevet stor succes samt været rigtig godt spillende i lange perioder, men er til tider stagneret en smule i sin udvikling.

Netop derfor, ville et sceneskift måske være det helt rigtige, for den utvivlsomt talentfulde spiller.
Ydermere, florere der stærke rygter omkring City, der ifølge flere medier skulle være interesseret i at undersøge markedet for en lang række spillere, i et håb om at spare sammen til et par kæmpekøb til sommer.

Ifølge TBRfootball.com skulle City-manager og Barcelona-legende Pep Guardiola have fortalt Silva, at han ikke ville stille sig i vejen for et skifte til Camp Nou, skulle et tilstrækkeligt bud blive præsenteret.

Dette betyder dog næppe, at de lyseblå er klar til at lade portugiseren gå for en slik. Silva har, til tider, været en af Citys absolut vigtigste spiller, og har været med til at føre holdet til otte pokaler, i løbet af sine fire år i klubben.

TBR skriver, at Barcelona og City allerede nu, har startet de indledende samtaler, og at Manchester-klubben, angiveligt har hængt et prisskilt på mindst 445 millioner kroner om halsen på Silva.

Bernardo Silva har spillet 201 kampe for City, med 35 mål og 44 assists til følge.

Seneste Nyheder