Sen handel på vej? Barca overvejer tidligere La Masia-spiller

Lukas Jepsen - 30. august 2021
Sen handel på vej? Barca overvejer tidligere La Masia-spiller
Foto: Catherine Ivill/Getty Images

FC Barcelona får ganske givet, en meget travl sidste transferdag, hvor der efter alt at dømme, særligt vil være fokus på højrebacks.

I en nærmest forbløffende udvikling, har Barcelona angiveligt accepteret et bud fra Tottenham på omkring 30 millioner euro for Emerson Royal, som klubben netop har hentet tilbage fra Real Betis denne sommer.

Det betyder samtidig, at klubbens ledelse ønsker at styrke netop denne position, inden transfervinduet lukker tirsdag aften, og klubben har angiveligt udset sig den perfekte erstatning – det skriver Barca Universal.

Han hedder Hector Bellerin, og har i de sidste syv år spillet i Arsenal, efter han fik sin fodboldopvækst på Barcelonas La Masia.

Bellerin har flere gange været rygtet tilbage til sin barndomsklub, men en sådan handel blev aldrig til noget, specielt ikke efter, at den nu 26-årige spanier i løbet af de sidste par år har kæmpe gevaldigt med vedvarende og tilbagevendende skader.

Ikke desto mindre, øjner Barcelona nu muligheden for, at bruge nogle af de penge, tjent på salget af Emerson, til at hente Bellerin til Camp Nou.

Barca-ledelsen og Ronald Koeman, vil uden tvivl håbe på, at Bellerin kan genfinde den form, der i en periode gjorde ham til en af verdens mest eftertragtede højrebacks, så klubbens nuværende førstevalg, Sergi Roberto, kan skubbes op på midtbanen, hvor han har spillet glimrende i starten af den nye sæson.

I tilfælde af, at Barcelona beslutter sig for at købe Bellerin, vil det give ekstra dækning på højrebacken, hvor man i øjeblikket har Sergino Dest og Oscar Mingueza, som valgmuligheder, udover Sergi Roberto.

Om Barcelona vil bruge, hvad der nok bliver en stor del af de hårdt tjente Emerson-penge på en skadesplaget Bellerin må tiden vise, men meget tyder hvert fald på, at det bliver en travl sidste dag i transfermarkedet på ledelsesgangen i Barcelona.

Seneste Nyheder