Flere skader i Barcelona: Braithwaite og Roberto måtte udgå

Lukas Jepsen - 29. august 2021
Flere skader i Barcelona: Braithwaite og Roberto måtte udgå
Foto: Alex Caparros/Getty Images

Barcelona har fået en ganske udmærket start på den nye sæson, uden Lionel Messi, og på trods af at Ronads Koemans trup kæmper med en række skader. Desværre for hollænderen, skrives endnu en spiller nu på den uheldige liste.

To sejre på hjemmebane og et hårdt tilkæmpet point på udebane mod Athletic Bilbao, må siges at være en fin start på den nye La Liga-sæson for FC Barcelona, der har været udsat for en række udfordringer nærmest uden lige hen over sommeren.

Måske kunne sæsonstarten have været endnu bedre for Koemans tropper, hvis ikke cheftræneren var begrænset af en række skader til prominente navne.

Ansu Fait er efter en skadesperiode på næsten 10 måneder, nu begyndt at træne med førsteholdet, men har stadig noget arbejde foran sig, før han er klar til at gøre sin fulde retur til førsteholdet.

Ousmane Dembele, der blev skadet under sommerens EM-slutrunde, skrider også frem i sin rehabiliteringsproces, men vil som Fati også have brug for mere tid, før han er klar til at gøre sin sæsondebut.

Gerard Pique måtte udgå fra Barcelonas kamp mod Athletic Bilbao, og vil angiveligt være ude de næste tre til fire uger, mens Sergio Aguero, der endnu ikke har fået sin debut, også er bænket med en lægskade i hvert fald en måned endnu.

Tre af disse fire skader findes hos angrebsspillere, hvorfor Ronald Koeman uden tvivl også må have ærgret sig, da Martin Braithwaite måtte udgå fra søndagens kamp mod Getafe efter 74 minutter.

En meddelelse på Barcelonas hjemmeside beskriver hændelsen:

“Martin Braithwaite anmodede om at blive skiftet ud på grund af smerter i sit venstre knæ. Klubbens lægestab er i kontakt med det danske fodboldforbund for at følge udviklingen af denne skade,”

Braithwaite er udtaget til Danmarks kommende kampe mod Skotland, Færøerne og Israel, men med den angivelige skade han pådrog sig søndag, virker medvirken i disse kampe en smule usandsynligt.

Ronald Koeman vil hvert fald ganske givet håbe på, at den 30-årige dansker får en pause over det næste par uger, så han er klar når Barcelona den 11. september rejser til Sevilla.

En af søndagens målscorere, Sergi Roberto måtte også udgå, efter han ifølge klubbens hjemmeside beskadigede et ribben.

Seneste Nyheder