Barcas endelige beslutning: Coutinho skal væk

Lukas Jepsen - 16. juli 2021
Barcas endelige beslutning: Coutinho skal væk
Foto: Alex Caparros/Getty Images

Philippe Coutinhos tid i FC Barcelona blev alt andet, end hvad både ham selv og klubben havde regnet med, da han i starten af januar 2018 skiftede fra Liverpool, i en af fodboldhistoriens største handler.

Det ser nu ud til, at den catalanske gigant endelig har besluttet sig for, at man må se det enorme økonomiske tab i øjnene.

Ifølge Football-espana, har klubben nu valgt, at Philippe Coutinho, uanset hvad, ikke bliver en del af Ronald Koemans trup til den kommende sæson.

Barcelona har allerede besluttet, at Philippe Coutinho ikke vil fortsætte på Camp Nou inden næste sæson på trods af, at han så småt synes at være på vej tilbage i form.

Coutinho led en alvorlig skade på sit venstre knæ sidste sæson, der fik ham til at gå glip af meget af sæsonen, og han blev senere opereret.

Brasilianeren arbejder nu hårdt på at komme sig forud for den nye sæson, og det siges, at hans træning går godt, men det ser ud til, at der ikke vil være nogen fremtid for ham på Camp Nou.

Ifølge Sport vil Coutinho ‘ikke have muligheder’ i Barcelona denne sommer. I og med, at klubben hele sommeren igennem har forsøgt at skrabe penge sammen til kontraktforlængelser og nye spillere, er en lang række af store spilleres fremtid uklar, men ikke Coutinho.
Ifølge flere medier er Barcelona nu nået dertil, hvor brasilianeren skal sælges eller udlejes, og lykkes det ikke, er man sågar klart til at ophæve kontrakten.

Man skal dog ikke tage fejl af Barcelonas intentioner.

Klubben ser stadig Coutinho som en ganske udmærket spiller, men som konsekvens af den noget uansvarlige og ufatteligt kortsigtede transferpolitik , der længe herskede i den store klub, var det ikke bare indkøbsprisen af Coutinho der var helt utrolig høj, det blev hans løn også.

Det har angiveligt ikke kunne lade sig gøre at overtale Coutinho til at gå dramatisk ned i løn, hvorfor et brud mellem klub og spiller, nu er den eneste reelle mulighed for Barcelona.

Seneste Nyheder