Lionel Messi har modtaget kontrakttilbud

Kasper Christensen - 28. maj 2021
Lionel Messi har modtaget kontrakttilbud
Foto: Getty Images

Lionel Messi er i øjeblikket i Argentina, hvor han gør sig klar til Copa America med landsholdet. Det betyder dog ikke, at han kan lægge situationen med Barcelona fra sig.

Nu skal han have modtaget et konkret kontrakttilbud fra klubben, hvor han har spillet hele sin karriere.

Ifølge Catalunya Radio har Joan Laporta besluttet at give ham et kontrakttilbud, uden at have modtage et komplet resultat af klubbens økonomiske revision.

Tilbuddet skulle lyde på en toårig forlængelse med Barcelona, hvorefter han kan skifte til USA, hvor han kan fortsætte sin karriere. Desuden skal han sideløbende være ambassadør for Barca.

Når han beslutter sig for at stille støvlerne på hylden, er det planen, at han skal vende tilbage til klubbens ‘fodboldområde’, lyder det fra Catalunya Radio.

Det er nu op til Messi at finde ud af, hvorvidt han er tilfreds med det modtagne tilbud. Under alle omstændigheder beslutter han sig sandsynligvis først, når Copa America er overstået.

Generelt ser der ud til at være optimisme omkring, at han bliver i klubben. ESPN’s Moises Llorens har på Twitter skrevet, at der onsdag har været et møde mellem Laporta og Jorge Messi, og at ‘begge parter var tilfredse med mødet’.

Seneste Nyheder