Griezmann deler stor nyhed med Barca-holdkammerater

Lukas Jepsen - 24. juli 2021
Griezmann deler stor nyhed med Barca-holdkammerater
Foto: Cristian Trujillo/Quality Sport Images/Getty Images

Antoine Griezmann er en af de spillere, som FC Barcelona i høj grad ønsker væk fra klubben denne sommer, i det stadig mere og mere desperate forsøg på, at skabe noget luft i økonomien.

Det er nok ikke så svært at overbevise selv de mest prominente fodboldnavne om at skifte til en klub som Barcelona, og specielt ikke når klubbens forhandlingsstrategi tilsyneladende er  ‘Du får hvad du vil have’.

Netop den strategi synes i en årrække, at have været måden hvorpå den catalanske gigant har forhandlet med store stjerner, og mens det er lykkedes at hente mange store navne, og sikre lange kontrakter med disse, viser konsekvenserne af denne strategi sig nu overvældende for klubben.

En lang række spillere, både indkøb og spillere fra La Masia er nemlig nu på så ekstremt store kontrakter, at Barcelona er havnet næsten uoverskuelige økonomiske problemer, der ikke findes en nem løsning på.

Det er blandt andet grunden til, at Lionel Messi endnu ikke har underskrevet en ny kontrakt med Barcelona.
En af de spillere, der tilsyneladende fik lige den kontrakt han ønskede, i Barcelonas næsten arrogante forsøg på at bygge et fantastisk hold, var Antoine Griezmann.

Den franske angriber blev købt fra Atletico Madrid i 2019 for omkring 130 millioner euro, og underskrev i den forbindelse en kontrakt på svimlende 600.000 pund om ugen.

Klubben har nu indset, ikke mindst på grund af franskmandens manglende succes i klubben, at denne kontrakt ikke er holdbar, og for at sikre, at denne sommers nytilkommere og Lionel Messi kan registrere sin nye kontrakt, bliver Barcelona efter alt at dømme, nødt til at skille sig af med angriberen – det har dog vist sig at være noget nært umuligt.

Ifølge den spanske journalist Adrian Sanchez har Antoine Griezmann fortalt sine holdkammerater, at han bliver i Barca.
Griezmann er godt klar over den økonomiske situation i klubben, og Barca ved, hvor Griezmann agter at skifte til, hvis en handel kan komme på plads.

Den 30-årige franskmand har gjort det klart, at han kun vil flytte inden for rammerne af La Liga og specifikt til Atletico Madrid.

Det spekuleres samtidig i, at Griezmanns udmelding, at et forsøg på at manipulere situationen til sin egen fordel, da linjerne nu er trukket sådan op, at hans fremtid nu tilsyneladende kun kan ligge i Barcelona eller Atletico.

Den foreslåede byttehandel mellem de to klubber, hvor Barca vil modtage Saul for Griezmann, har dog vist sig at være meget svær at nå til enighed om, da begge spillere er på store kontrakter, og ikke har i sinde at gå betydeligt ned i løn.

Men som tidligere nævnt, har Barcelona efterhånden ikke andre muligheder, og kan derfor være tvunget til at bide i det meget sure æble, ved at sende Griezmann til Atletico, uden at få tilsvarende værdi tilbage i handlen.

Seneste Nyheder