Koeman støttes af Barca-ledelse: Ser på køb af Getafe-profil

Lukas Jepsen - 19. august 2021
Koeman støttes af Barca-ledelse: Ser på køb af Getafe-profil
Foto: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

Ronald Koeman har i løbet af sommeren efterspurgt flere nyindkøb, men er blevet afvist af Barcelona-ledelsen. Nu tyder noget på, at hollænderens trup kan blive styrket, med hvert fald en spiller, inden transfervinduet lukket i slutningen af august.

Det har længe stået mere eller mindre klart, at FC Barcelona på ingen måde ville have råd til, at hente flere spillere denne sommer, som resultat af klubbens store økonomiske problemer.

Cheftræner-Koeman har flere gange udtrykt sit ønske om flere forstærkninger, men er hver gang blevet afvist, men måske er der stadig håb for hollænderen.

Ifølge rapporter fra AS ser Barcelona på et køb af Getafe-midtbanespilleren Mauro Arambarri. Klubbens tekniske sekretær Ramon Planes er en stor tilhænger af købet, da det var ham, der i sin tid hentede den uruguayanske midtbanespiller til Getafe.

En af Ronald Koemans anmodninger på vej ind i sommervinduet var købet af ​​en fysisk midtbanespiller. Træneren mente, at der var brug for flere muskler på midtbanen af banen, og mulighederne for et køb bliver nu undersøgt.

Barcelona var tæt på at hente en spiller med en lignende profil i Georginio Wijnaldum, der dog i sidste øjeblik besluttede sig for et skifte til Paris Saint-Germain i stedet.

Koeman har ellers fået at vide, at han næppe skal regne med flere nye spillerindkøb denne sommer, men netop fordi Planes støtter op om købet, er der stadig håb.

Støtten fra en person i Barcelona-ledelsen gør dog næppe et potentielt køb meget lettere. Klubben har meget begrænset plads på lønningslisten, og indtil flopkøbet Miralem Pjanic sælges, virker en handel usandsynlig.

Derudover vil Getafe ganske givet kræve en forholdsvis høj pris for Arambarri, der betragtes som en af klubbens vigtigste spillere. Derfor forventes det også, at Barcelona skal byde mindst 25 millioner euro, for at have en chance i forhandlingerne.

Desværre for Barcelona, er den catalanske gigant ikke de eneste med interesse i Ambarri, der angiveligt også følges tæt af Atletico Madrid, Sevilla og Manchester United.

Seneste Nyheder