Romano: Premier League-gigant henter Emerson Royal

Lukas Jepsen - 30. august 2021
Romano: Premier League-gigant henter Emerson Royal
Foto: Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images

Historien om Emerson Royal i Barcelona, har taget en ny og nærmest bizar drejning, idet klubben angiveligt har aftalt at sælge højrebacken, bare måneder efter man købte ham tilbage fra Real Betis.

Det er meget sjældent, at en spiller skifter klub to gange på permanent basis, i det samme transfervindue.

Men ifølge en ny rapport fra Gabriel Sans, videreformidlet af den yderst pålidelige transfer-guru Fabrizio Romano, har Barcelona valgt at sælge den brasilianske højreback Emerson Royal, og accepteret et bud fra engelske Tottenham Hotspur, bare små to måneder efter catalanerne aktiverede Emersons tilbagekøbsklausul, der var en del af den handel der sendte ham til Real Betis.

Barcelona købte den nu 22-årige Emerson fra brasilianske Clube Atletico Mineiro i januar 2019, og solgte ham med det samme videre til Real Betis, med muligheden for at købe ham tilbage.

Den mulighed gjorde Barcelona brug af tidligt på sommeren, eftersom prisen som var aftalt med Betis var ganske lav, og catalanerne kæmpede med massive økonomiske problemer, gav handlen fin mening.

Om planen hele tiden var, at Emerson hurtigst muligt skulle sendes videre igen for profit, ved kun ledelsen i Barcelona, men ifølge Barca Universal, havde cheftræner Ronald Koeman besluttet sig for, at Emerson skulle være en del af truppen til den nye sæson, lige indtil hollænderens så højrebackens præstation mod Getafe søndag aften.

Desuden anser Barcelona tilbuddet fra Spurs for godt til at afvise.

Ifølge Sans og Romano, skulle Tottenham være villige til at betale 30 millioner euro, og klubberne arbejder nu på højtryk, for at få en aftale på plads, inden transfervinduet lukker, sent tirsdag aften.

Seneste Nyheder