Trods salg af Emerson: Barca prioriterer angriber over ny højreback

Lukas Jepsen - 31. august 2021
Trods salg af Emerson: Barca prioriterer angriber over ny højreback
Foto: Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images

I går blev det rapporteret, at Barcelona er enige med Tottenham om en handel af Emerson Royal, men klubben har ikke i sinde, at hente en ny højreback på transfervinduets sidste dag.

Ifølge rapporter fra Martinez Ferran via Mundo Deportivo har Barcelona valgt at prioritere en angriber frem for en højreback, selv når og hvis salget af Emerson Royal falder på plads.

Ud af det blå afsluttede catalanerne et noget besynderligt salg af deres nyindkøb Emerson Royal til Tottenham Hotspur for et gebyr på 30 millioner euro. Brasilianeren forventedes at yde hård konkurrence til Sergino Dest om højreback-positionen og startede endda mod Getafe, men catalanerne har taget chancen for at tjene en god sum penge, inden transfervinduet lukker.

I betragtning af deres skrøbelige økonomiske status prioriterede catalanerne imidlertid pengestrømmen og med rette. De er dog angiveligt ikke interesserede i at hente en ny backup til Sergino Dest.

Ronald Koeman regner med, at Oscar Mingueza og Sergi Roberto dækker højrebackpositionen som backup til Dest. I øjeblikket prioriterer klubben angiveligt købet af ​​en angriber frem for en ny højreback.

Ronald Koeman har anmodet om købet af en backup angriber. Sportsdirektøren leder aktivt efter en “lavpris”-profil, der passer til de behov, den hollandske cheftræner har udtrykt.

Edinson Cavani er blevet knyttet til klubben, men denne handel har Manchester United hurtigt lukket ned for.

Det betyder samtidig, at trods gårsdagens rapporter, vil Barcelona ikke forsøge at hente Hector Bellerin i Arsenal.

Det gode for Barcelona, selvom tiden for hvert minut bliver et større og større problem er, at klubben med salget af både Emerson Royal og Iliax Moriba, der kan blive offentliggjort som RB Leipzig spiller når som helst, burde have penge nok til, at hente en kvalitetsspiller, hvis altså Barcelona kan nå at få sådan en handel på plads.

Seneste Nyheder