Messi-problemerne fortsætter: Træner ikke før ny kontrakt er underskrevet

Lukas Jepsen - 1. august 2021
Messi-problemerne fortsætter: Træner ikke før ny kontrakt er underskrevet
Foto: Eric Alonso/Getty Images

Den efterhånden alt for lange saga om Lionel Messis manglende kontraktforlængelse i FC Barcelona har taget en ny drejning, og det rapporteres nu, at argentineren ikke vil træne med holdet, før aftalen er underskrevet.

FC Barcelonas træningslejr har hidtil været en brølende succes.

Med tre sejre fra tre mulige, der har givet 10 mål og kun et indkasseret, og spillere som Memphis Depay har vist sig godt frem, har der nærmest ikke været en finger at sætte på sæsonforberedelserne.

Der er dog desværre for klubben, en stor fed finger at sætte på noget af det, der foregår uden for banen i øjeblikket.

Det er stadig ikke lykkes at få klubbens enorme lønbudget under La Ligas-lønloft, hvilket er grunden til, at Memphis Depay måtte acceptere en lavere løn end først aftalt, og Lionel Messi endnu ikke har skrevet under på sin kontraktforlængelse.

Det er heldigvis de færreste, der nu er i tvivl om, at Messi har i sinde at forlænge sin kontrakt, og desude har accepteret at gå 50% ned i løn, for at hjælpe klubben med at overholde La Ligas restriktioner.

Lige lidt har det dog hjulpet, eftersom klubben ikke har fået solgt nogle af de løntunge spillere, og derfor, har Messi nu i en hel måned, teknisk set ikke været Barcelona-spiller.

Det værste er, at noget tyder på, at han ikke bliver det lige foreløbigt.

Klubræsident Joan Laporta, der har igennem sommeren har udtalt sig i øst og vest angående kontraktforlængelsen, har forsøgt at skabe ro i fansenes sind ved at udtale: ”Alt går godt som planlagt. Alt skrider fremad, alt går godt. ”

Det er meget muligt, at alt går som planlagt, og Barca-fans har næppe grund til de helt store bekymringer, da Messi som sagt efter alt at dømme, har besluttet sig for at vende tilbage til Barcelona, men ifølge Mundo Deportivo, vender den argentinske superstjerne altså ikke tilbage til træning, før kontrakten er underskrevet, hvorfor Barcelona nu for alvor i et kapløb mod tiden, og starten af den nye sæson.

Seneste Nyheder