Angel Di Maria: ‘Sergio Aguero vil dræbe sig selv’

Lukas Jepsen - 14. august 2021
Angel Di Maria: ‘Sergio Aguero vil dræbe sig selv’
Foto: Gabriel Rossi/LatinContent via Getty Images

Ifølge Paris Saint-Germains argentinske kantspiller, har Lionel Messis afsked med Barcelona været så hård for Sergio Aguero, at angriberen ‘vil dræbe sig selv’.

Messi chokexit fra FC Barcelona har rystet fans såvel som spillere, men ingen er tilsyneladende blevet ramt hårdere, end klubbens nye angriber, Sergio Aguero.

Aguero ankom til klubben ved transfervinduets start på en fri transfer fra Manchester City, og tingene har ikke gået argentinerens vej siden skiftet. Han er endnu ikke registreret til, at kunne spille i La Liga, men for de næste par måneder, er det egentlig irrelevant, eftersom Aguero allerede inden sin første kamp for Barca, har pådraget sig en skade.

Skader er desværre noget Aguero er vant til, men den seneste skade kommer lige oveni, at en af hans bedste venner, og uden tvivl en vigtig faktor i hans skifte til Barcelona, Lionel Messi, har forladt klubben, og det har taget hårdt på den 33-årige angriber.

Angel di Maria, der nu er holdkammerat med Messi i PSG, og samtidig kender både Aguero og Messi fra det argentinske landshold, har sagt, at Sergio Aguero “vil dræbe sig selv”, fordi han er så skuffet over, hvordan sommerens transfervindue har tegnet sig.

“Kun (Agueros kælenavn, red.) vil dræbe sig selv, hvad skal han gøre?” – fortalte Di Maria til Diario Ole ifølge Caught Offside . ”Det værste er, at han har skadet sig selv igen. Han gjorde en stor indsats med sit knæ, og det er sket igen. Forhåbentlig kan han vende tilbage til det, han er. ”

Der har allerede været rygter om, at Aguero grundet Messis exit nu ønsker at forlade Barcelona, og måske får han muligheden. Eftersom han endnu ikke er registreret i La Liga, ville det ganske givet være noget lettere for klubben, at ophæve kontrakten hvis begge parter måtte ønske det.

Barcelona bliver hvert fald nødt til at tage hånd om situationen. En spiller, der angiveligt er så utilfreds kan på ingen måde hjælpe et hold, der i forvejen nu skal finde sig selv igen.

 

Seneste Nyheder