Barca-talent på vej væk: Enig med Bundesliga-klub

Lukas Jepsen - 27. august 2021
Barca-talent på vej væk: Enig med Bundesliga-klub
Foto: Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images

Barcelonas unge talent Iliax Moriba har sommeren igennem været i en konflikt med klubben, angående en forlængelse af sin nuværende kontrakt, der udløber til næste sommer. Nye rapporter tyder på, at den 18-årige nu endeligt har besluttet sig for at forlade klubben.

Ifølge SPORT, har midtbanespilleren angiveligt afvist tilbud fra nogle af Europas største klubber og aftalt personlige vilkår med Bundesliga-holdet RB Leipzig.

Moriba skulle have afvist både Chelsea og Bayern Munchen, og nægter desuden at lytte til flere tilbud fra Premier League.

RB Leipzig er dog angiveligt ikke klar til at betale de fulde 15 millioner euro, som Barcelona kræver. Det kan i sidste ende betyde, at Moriba får sit skifte, men først efter en hel sæson på bænken, takket være konflikten.

Også Mundo Deportivo har rapporteret en opdatering om den 18-åriges situation. De siger, at Tottenham Hotspurs forbereder sig på at lancere et stort bud på Moriba, tæt på de 20 millioner euro, som Barcelona ønsker for spilleren.

Barcelona er klar over tilbuddet, men spilleren skal først evaluere forslaget fra London. I dette øjeblik ser det usandsynligt ud i betragtning af hans aftale med Leipzig.

Overraskende nok har spilleren valgt at slutte sig til Leipzig over alle eliteklubber, der jagter hans underskrift. Tidligere knyttet til spilleren var blandt andet Borrusia Dortmund, Manchester City og Liverpool.

Ronald Koeman talte med medierne om Moribas situation tidligere på måneden. Hollænderen udtalte, at penge som 18-årig ikke skulle være prioritet for det unge talent. Imidlertid ser det ud til, at netop en højere løncheck har vejet tungt i Moribas beslutning.

For nylig kom den 18-årige også i overskrifterne, efter han valgte at repræsentere Guinea, hans fødselsland, frem for det spanske landshold. Det var overraskende, i betragtning af at han havde været en integreret del af alle La Rojas juniorhold.

Seneste Nyheder