Barca vil holde på stjernefrø: Tilbyder femårig kontraktforlængelse

Lukas Jepsen - 27. august 2021
Barca vil holde på stjernefrø: Tilbyder femårig kontraktforlængelse
Foto: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Der er ingen tvivl om, at den bare 18-årige Pedri er at af FC Barcelonas helt store håb for fremtiden. Ifølge en rapport, er klubben allerede nu klar til, at tilbyde Pedri en kontraktforlængelse, efter bare et år i Barca-trøjen.

Ifølge rapporter fra Gerard Romero har Barcelona indgået en aftale med deres unge stjerne Pedri om en forlængelse af kontrakten på fem år.

Bestyrelsen anser den 18-årige for at være en særlig spiller og ønsker at slå helt fast, at Pedri er Barcelona-spiller i den næste lange tid, med en kontraktforlængelse, selvom den nuværende ikke snart udløber.

Pedri sluttede sig til Barcelona fra Las Palmas på en permanent transfer i en aftale, der indebar et sparsomt 5 millioner euro gebyr. Imidlertid havde aftalen en betydelig mængde variabler og kunne fortsætte op til cirka 25 millioner.

Siden han ankom til de spanske giganter, har Pedri taget fodboldverdenen med storm, i kraft af sin modenhed, færdigheder og spillestil. Den unge er langsomt blevet en absolut nødvendig del af Barcelonas midtbane.

Pedris nuværende kontrakt løber indtil 2022, og klubben forbeholder sig muligheden for at forlænge den med yderligere 2 år. Men i takt med at hans markedsværdi stiger med voldsomt, er frygten at miste den unge spiller, hvis der kommer et attraktivt tilbud.

Klubpræsident Joan Laporta arbejder nu på en ny kontrakt, der vil give EM-semifinalisten en højere løn, og samtidig sikre en højere frikøbsklausul.

På godt et år er Pedri blevet et kendt navn. Fra at vinde prisen for bedste unge spiller ved EM-slutrunden til at være den ubestridte favorit til at vinde Golden Boy-prisen, må man sige, at Pedri har overrasket alt og alle, og i en alder af bare 18 år, synes potentialet nærmest uendeligt.

Ikke så mærkværdigt, at klubben ønsker at sikre hans fremtid hurtigst muligt.

Seneste Nyheder