Ærgerlig Braithwaite efter semifinalenederlag: Skal passe på hvad jeg siger

Lukas Jepsen - 8. juli 2021
Ærgerlig Braithwaite efter semifinalenederlag: Skal passe på hvad jeg siger
Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Martin Braithwaite var onsdag aften en, af de rigtig mange danskere, både spillere og fans, der havde svært ved at sluge nederlaget i EM-semifinalen til England – særligt det afgørende straffespark nager.

Der er få ting, der er mere hjerteskærende end at tabe i en semifinale ved EM, der er hårdt nok i sig selv. Men når grunden til at man taber, hvert fald meget konkret, er et noget kontroversielt straffespark tildelt i forlænget spilletid, er det ekstra svært at accepterer den hårde skæbne.

Efter et fantastisk EM-eventyr, slap kræfterne så småt op for danskerne i semifinalen mod England, der endte med at score sejrsmålet på en repost, fra et tvivlsomt straffespark.

Martin Braithwaite var en vigtig og fast del af holdet, i løbet af slutrunden, hvor den 30-årige angriber startede i samtlige kampe, og scorede en gang. Som en af holdets mest erfarne spillere, var det klart at Braithwaite selvfølgelig blev spurgt ind til kampen, og straffesparket efter kampen, og her måtte den danske angriber, angiveligt holde sig tilbage.

”Vi skal lige sluge den. Vi er stolte, men også utroligt skuffede over den måde, det skete på. Jeg synes ikke, det var helt retfærdigt, men jeg skal være forsigtig med hvad jeg siger.” – lød det fra Braithwaite umiddelbart efter kampen.

”Der er ingen at bebrejde, der var ikke straffspark og det blev bedømt lidt hårdt. Vi ved ikke, om det var på grund af Mæhle eller Mathias, men Mæhle har været fantastisk i denne turnering, og det er det, som alle vil huske. ”

På trods af den skuffende måde, hvorpå Danmark må takke af, for en ellers gennemført fantastisk slutrunde, husker Braithwaite stadig at lægge vægt på, at holdet som helhed har haft mange unikke oplevelser, og har været meget rørt, af den kæmpe støtte hjemmefra Danmark.

“Lige nu, i øjeblikket, er jeg skuffet, men vi har haft mange fantastiske oplevelser, og vi er taknemmelige for den støtte vi har modtaget. Det har været rørende, og noget vi aldrig har oplevet før,”

Seneste Nyheder