Atletico Madrid overvejer kæmpe bud på Osumane Dembele

Lukas Jepsen - 4. juli 2021
Atletico Madrid overvejer kæmpe bud på Osumane Dembele
Foto: Alex Livesey - UEFA/UEFA via Getty Images

FC Barcelona kan måske få held med at sælge Ousmane Dembele, der har kontraktudløb om et år.

En lang række spillere rygtes denne sommer væk fra FC Barcelona, og en af dem er Ousmane Dembele. Problemet for Barca, angående et potentielt salg af Dembele er, at den franske kantspiller nu har mindre end et år tilbage af sin kontrakt, og samtidig pådrog sig en alvorlig skade i Frankrigs kamp mod Ungarn, der efter alt at dømme vil holde ham ude i fire måneder.

Nu tyder noget midlertidigt på, at den catalanske klub kan alligevel kan få lavet en fornuftig handel, der kan sende den 24-årige franskmand videre til en god pris.

Ifølge en rapport fra det spanske El Gol Digital overvejer Atletico Madrid et noget overraskende bud på den franske angriber, der af Barcelona værdsættes til 50 millioner euro.

Ousmane Dembele’s periode i Barcelona har altid været det klassiske tilfælde af “Hvad kunne have været”.

Bredt vurderet som en af ​​de bedste unge spillere i spillet, da han ankom til Camp Nou fra Borussia Dortmund i sommeren 2017, er den 24-årige ikke gået som planlagt på grund af en række skader, som har begrænset hans spilletid i høj grad.

Til dato har den franske angriber spillet i 118 optrædener for Barcelona, hvor han har scoret 30 mål og 21 assists.
Dembele vurderes dog fortsat meget højt på Camp Nou, hvor Barcelona er ivrig efter at binde ham til en ny kontrakt, men kan det ikke lade sig gøre, er klubben angiveligt klar til at sælge.

Den noget usikre situation omkring hans fremtid har skabt interesse fra Atletico Madrid.

Dembele kommer dog ikke til at være billig, eftersom, hvert fald i dette transfervindue Barcelona, angiveligt vil kræve 50 millioner euro. Det, der nu er tilbage at se, er, om Atletico Madrid gør et seriøst skridt for den 24-årige ved at starte forhandlinger for ham, og hvis de er parat til at imødekomme prisen på 50 millioner euro fra Barcelona.

Men med Dembeles skadeshistorik, og kontraktudløbet der presser sig på, er spørgsmålet, om ikke Barca skal slå til, hvis et så stort bud rent faktisk bliver sendt afsted.

Seneste Nyheder