Barca bekræfter: Frenkie De Jong ude med muskelskadet

Lukas Jepsen - 5. august 2021
Barca bekræfter: Frenkie De Jong ude med  muskelskadet
Foto: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

Barcelonas sæsonforberedelser gik indtil gårsdagens kamp mod Red Bull Salzburg præcis som klubben kunne have håbet, men nu er de første problemer begyndt at snige sig ind i Ronald Koemans trup.

Det har ikke været de bedste 24 timer i Barcelonas lange og glorværdige historie.

Efter tre sejre i træk, i træningskampe mod henholdsvis Gimnastic, Girona og Stuttgart, sluttede stimen da catalanerne mødt Red Bull Salzburg, hvor Koemans tropper blev besejret med 2-1.

Koeman tog dog ikke sæsonens første nederlag særligt tungt, og kaldte endda kampen for ‘det bedste scenarie’. Et scenarie der dog næppe behager den hollandske træner, er den skade Frenkie De Jong pådrog sig under gårsdagens kamp.

Barcelona nemlig i en officiel erklæring offentliggjort, at den hollandske midtbanespiller var en af to, der måtte forlade banen grundet skader.

Catalanerne har rapporteret, at den 24-årige De Jong har lidt en skade på en lægmuskel i sit højre ben. Indtil videre har det medicinske team endnu ikke givet nogen officiel dato for, hvornår den alsidige midtbanespiller kan vende tilbage, og selvom muskelskader sjældent kræver de helt store pauser, er det bestemt ikke en nyhed Ronald Koeman havde håbet på, med bare 10 dage til holdets første La Liga-kamp mod Real Sociedad.

Ud over De Jongs skade, måtte Pablo Gavi også udgå fra kampen. Den 17-årige brækkede som resultat af en hård tackling sin kæbe.

Ligesom med De Jong har det medicinske team heller ikke en bestemt dato for hvornår den unge Gavi kan spille igen. Men det vil trods alt næppe blive betragtet som et stort problem for Koeman.

Den hollandske træner har nu nok at tænke på i forvejen, og må forholde sig til, at De Jong næppe er klar til første kamp, og samtidig står det nu klart, at Messi heller ikke vil være en del af holdet fremover, så mon ikke cheftræneren får en travl sidste uges tid på træningsbanen, inden den nye sæson starter.

Seneste Nyheder