Barca håber stadig: Sidste forsøg på at hente City-stjerne

Lukas Jepsen - 25. august 2021
Barca håber stadig: Sidste forsøg på at hente City-stjerne
Foto: Victoria Haydn/Manchester City FC via Getty Images)

FC Barcelona håber stadig på, at man i løbet af transfervinduets sidste uge kan hente Manchester Citys playmaker Bernardo Silva, der efter alt at dømme leder efter en ny udfordring, men Barca er ikke ene om interessen.

Der er kun seks dage tilbage af sommerens transfervindue, og Barcelona har stadig travlt. Catalanerne har hidtil hentet fire spillere, hvoraf tre er registreret, mens Sergio Aguero, stadig uregistreret, venter på, at han vender tilbage fra en skade.

I henhold til fransk publikation, le 10 Sport , planlægger Barcelona et sidste øjebliks forsøg på, at hente Manchester City-stjernen Bernardo Silva.

Portugiseren leder angiveligt efter en ny udfordring og flere minutter på banen, særligt efter de lyseblå hentede Jack Grealish i Aston Villa tidligere på sommeren, og Barcelona ser ud til at være Silvas foretrukne destination.

Selv Pep Guardiola har over for pressen anerkendt, at Silva ønsker at forlade klubben denne sommer, men et sådan skifte har vist sig ikke at være så ligetil.

Barca og dog ikke den eneste europæiske storklub, der har set sig lun på portugiseren. AC Milan er nemlig også med i kampen, og ifølge flere rapporter, et godt stykke foran Barcelona, i forhold til forhandlinger.

Paolo Maldini, italienernes sportsdirektør, ser ham som værdifuld for deres projekt. De italienske giganter er villige til at betale 52 millioner euro ud for at hente ham til San Siro.

Selvom City muligvis ønsker en lidt større pris for den 27-årige portugiser, er det langt fra en dårlig handel, for en spiller der har udtrykt sit ønske om at skifte.

Sådan et bud, vil Barcelona næppe kunne matche, og catalanernes eneste reelle mulighed, ville derfor være en lejeaftale for resten af sæsonen, med en mulig købsoption til næste sommer.

Barcelona kan midlertidigt håbe på, at Silvas ønske om at skifte til spansk fodbold og Barcelona, er så meget større end alternativet, at han selv vil kæmpe for et skifte til Camp Nou.

Seneste Nyheder