Barca-ledelse til Koeman: Brug de angribere du har til rådighed

Lukas Jepsen - 18. august 2021
Barca-ledelse til Koeman: Brug de angribere du har til rådighed
Photo: Getty Images

Det ligger nu mere eller mindre fast, at FC Barcelona ikke har mulighed for at agere yderligere på transfermarkedet denne sommer, og derfor, er Ronald Koeman angiveligt blevet informeret om, at han skal benytte sig af de spillere, der i øjeblikket er en del af truppen.

Ifølge den spanske journalist Adrian Sanchez, har Barcelonas sportslige ledelse meddelt Ronald Koeman, at det er umuligt at købe en anden angriber, inden transfervinduet lukket i slutningen af måneden.

På trods af, at Barcelona i sæsonens første La Liga-kamp, scorede hele fire gange, var der hurtigt skrevet flere rapporter, om hvordan Ronald Koeman ønskede at styrke truppen. og særligt angrebet.

Den hollandske cheftræner talte selv om situationen forud for kampen og sagde, at eftersom flere spillere ude med skader, var truppen tynd på den del af banen.

I betragtning af det økonomiske rod, som klubben befinder sig i, har ledelsen erklæret det umuligt at foretage en forstærkning. Klubben er allerede i enorm gæld, og ønsker derfor ikke at gøre ondt værre.

Koeman er angiveligt blevet fortalt, at han har Martin Braithwaite og Rey Manaj at regne med i den kommende sæson. Begge spillerne var tilgængelige i truppen under søndagens sejr over Real Sociedad, selvom sidstnævnte blev på bænken.

Braithwaite har været en fast mand på banen for førsteholdet siden hans ankomst. I sidste sæson deltog danskeren i 29 kampe i ligaen og fem kampe i pokalen. I Copa del Rey scorede Braithwaite nogle afgørende mål for at hjælpe sin side med at få titlen.

Han startede søndagens La Liga-kamp mod Real Sociedad, hvor han lavede to mål og en assist, og blev kåret til kampens spiller.

Den nye historie, hænger dog ikke meget sammen med hvad der ellers er blevet berettet fra de catalanske medier sommeren igennem.

Angiveligt skulle klubben stadig forsøge at sende Martin Braithwaite videre, på trods af hans fantastiske start på den nye sæson, men måske har klubben nu endelig besluttet sig for, en gang for alle, at den 30-årige dansker skal være en fast del af truppen i løbet af sæsonen.

Seneste Nyheder