Barca-ledelsen er enig: Samuel Umtiti bliver i klubben

Lukas Jepsen - 25. august 2021
Barca-ledelsen er enig: Samuel Umtiti bliver i klubben
Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

På trods af vedvarende rygter, angående Samuel Umtitis skifte væk fra Barcelona denne sommer, tyder de seneste rapporter nu på, at klubben har besluttet, at franskmandens fremtid, hvert fald i den nye sæson, findes på Camp Nou.

Ifølge rapporter fra Mundo Deportivo har både Samuel Umtiti og medlemmer af Barcelonas bestyrelse enstemmigt besluttet, at forsvarsspilleren bliver i den kommende sæson.

Denne seneste rapport, står i skarp kontrast til de historier, der ellers har floreret om den 27-årige forsvarsspiller denne sommer. Bare i løbet af denne uge, har flere medier skrevet om, hvordan Barcelona nu fuldstændigt havde mistet tålmodigheden med Umtiti, og derfor overvejede at ophæve hans kontrakt.

Men tingene kan selvfølgelig hurtigt ændre sig, særligt i fodbold.

Ifølge Mundo Deportivo, mødtes Umtiti i denne uge med Rafa Yuste, Mateu Alemany og Joan Laport for at udtrykke sit ønske om at blive i klubben.

Spilleren udtrykte angiveligt sine gode fornemmelser om sin egen fysiske form, noget der ellers i høj grad har plaget franskmanden, og argumenterede for, at han igen har fundet sit bedste fysiske niveau.

Han siges også at have formidlet, at han er sikker på, at hans skadeproblemer ligger bag ham.

Tidligere på måneden skulle klubben være overbevist om, at Umtiti ikke havde nogen fremtid i Barcelona.

Vm-vinderen blev presset til at acceptere et af de tilbud der var fra andre klubber, og en opsigelse af kontrakten var den eneste anden mulighed.

Siden da har tingene imidlertid ændret sig. Meget få klubber er interesserede i, at hente forsvarsspilleren, særligt med hans enormt høje lønninger.

Med de potentielle juridiske konsekvenser, som en ophævelse af kontrakten kunne medføre, blev muligheden hurtigt kasseret.

På trods af sommerens Umtiti-drama, har Barcelona altså nu angiveligt accepteret, at der ikke er mange andre løsninger, end at beholde franskmanden.

Således bliver historien om Umtiti i Barcelona bare den seneste, på den efterhånden alt for lange liste, af store de store økonomiske konsekvenser, Barcas tidligere beslutninger har medført sig.

Det mest sandsynlige nu, må være at klubben vil forsøge at forhandle en ny kontrakt med Umtiti, og få ham til at gå ned i løn, som set med Gerard Pique og Jordi Alba.

Seneste Nyheder