Barca-profil vil skifte til rival: Klubben er tøvende

Lukas Jepsen - 13. juli 2021
Barca-profil vil skifte til rival: Klubben er tøvende
Foto: Quality Sport Images/Getty Images

Da situationen omkring Lionel Messi og hans kontrakt, tilsyneladende er løst, er fokus i Barcelona nu flyttet mod en anden superstjerne, Antoine Griezmann, hvis fremtid, klubben nu håber på at få løst hurtigt.

Den franske angriber blev købt fra Atletico Madrid i 2019 for et kæmpebeløb, men siden da, har den 30-årige haft et par vanskelige sæsoner i Barcelona, ​​selvom han viste tegn på for alvor, at finde formen i anden halvdel af sidste sæson.

Men på trods af den opadgående formkurve, har der været mange spekulationer angående, om det ikke ville være bedst for alle parter, hvis Griezmann forlod klubben denne sommer – ikke mindst grundet hans enorme kontrakt.

Barca har med henblik herpå stillet Griezmann til rådighed til handler denne sommer, rapporterer SPORT. Catalanerne er villige til at lytte, angiveligt på stort set alle tilbud.

Ifølge SPORT, finder Barcelona da dog mest realistisk, og optimalt, at sende Griezmann på en lejeaftale i en udenlandsk klub, der selv står for at dække den fulde løn.

Det betyder ikke, at klubben ikke vil sælge, men i stedet tvivler på, at diverse klubber, grundet Covid-19’s økonomiske konsekvenser, ikke vil have råd til ordentlige bud.

Griezmann er nok ganske klar over, de mange rygter angående hans fremtid, men han har angiveligt i sinde, at blive i Barcelona, ​​men ville ikke stille sig på tværs af et exit, hvis klubben skulle beslutte, at han skulle sælges, hvilket unægteligt ser ud til at være klubbens beslutning.

I henhold til rapporten fra SPORT, vil franskmanden dog gerne have noget at sige om sin næste destination, hvorfor det ser ud til at det bliver vanskeligt for klubben.

Den 30-årige siges at foretrække en tilbagevenden til den tidligere klub Atletico Madrid i sommer, hvis han forlader Camp Nou. Barcelona er dog bekymrede for, at historien gentager sig, da klubben så Luis Suarez skifte til Wanda Metropolitano sidste år, kun for at føre Atletico til La Liga-titlen.

Derudover ville Atletico Madrid presse på for et spillerbytte, en tanke Barcelona ikke helt har accepteret endnu.

Det virker dog langt fra urealistisk, at Griezmanns klubskifte kunne blive afgjort af en byttehandel mellem de to klubber, for Atletico skulle være klar til, at sende en til flere kvalitetsspillere til Barcelona i bytte for angriberen – Saul Niguez som den klart mest profilerede.

Der har været interesse fra udlandet med blandt andet Chelsea, Manchester City og Manchester United, der overvåger situationen. Juventus var også en udfordrer, men den situation afhænger af Cristiano Ronaldos fremtid.

Barcelona, ​​som gentaget tidligere, ville være åben for at låne ham ud til udenlandske klubber, forudsat at hele hans løn er dækket af det hold, der underskriver ham.

Seneste Nyheder