Barca spekulerer i Griezmann-byttehandel med United

Lukas Jepsen - 30. juli 2021
Barca spekulerer i Griezmann-byttehandel med United
Foto: Cristian Trujillo/Quality Sport Images/Getty Images

Manchester United er efter sigende blevet tilbudt Barcelona- angriber Antoine Griezmann i en yderst overraskende byttehandel mellem de to europæiske giganter.

De catalanske giganter er ivrige efter at reducere deres enorme lønregning og ser et potentielt salg af Griezmann som en nem måde, at nå langt med dette foretagende.

Den 30-årige franskmand var tidligere på sommeren rygtet til Atletico Madrid, i en byttehandel der sendte Madrid-klubbens Saul til Barcelona. Denne handel viste sig dog hurtigt at være meget svær at udføre, og de seneste rapporter går på, at forhandlingerne er gået i stå.

Derfor er det heller ikke en decideret urealistisk ide, at Barcelona nu ser sig om efter andre klubber og muligheder for, at sende Griezmann og hans kæmpe kontrakt videre.

United har for nylig sikret sig Jadon Sancho, og forlænget aftalen med Edinson Cavani, men skulle stadig være interesseret i, at øge trupbredden på de forreste pladser, og har måske fået en perfekt mulighed for det nu.

Ifølge Sportbible, vil Barca, i deres efterhånden desperate forsøg på at sælge Griezmann, tilbyde den hurtige angriber til United, for bare Victor Lindelof i bytte.

Lindelof startede regelmæssigt ved siden af kaptajn Harry Maguire sidste sæson, da United blev nummer to i Premier League, men tirsdag offentliggjorde klubben en principiel aftale med Real Madrid -forsvarsspilleren Raphael Varane, hvilket sandsynligvis betyder, at Lindelof vil falde i hakkeordenen.

Selvom United uden tvivl få mest værdi ud af sådan en byttehandel, kunne den vise sig at være næsten ideel for alle involverede parter.

Hvis og når Varane ankommer til United, vil Lindelofs minutter falde, men i Barelona søger man i øjeblikket en midterforsvarer, der kan styrke bredden.

Griezmann har gjort det klart for Barca, at han foretrækker at blive i klubben, og hvis ikke det kan lade sig gøre, har han i sinde, at finde en anden La Liga-klub. Den mulighed synes dog, at være forduftet, efter som forhandlingerne med Atletico nu er gået i stå.

Det ville være yderst overraskende, hvis denne handel blev en realitet, men hvis den gør, og United dermed sikrer sig en af europas topangribere, synes de røde djævle for alvor at være mesterskabskandidater til den kommende sæson, og Barcelona ville få meget tiltrængt luft i økonomien.

Seneste Nyheder