Barcelona bekymrer sig om Pedri: ‘Jeg er ikke træt’

Lukas Jepsen - 2. juli 2021
Barcelona bekymrer sig om Pedri: ‘Jeg er ikke træt’
Foto: Aitor Alcalde - UEFA/UEFA via Getty Images

FC Barcelonas bare 18-årige Pedri, har haft en overvældende sæson, ikke bare i klubben, hvor han på rekordtid er blevet en central del af holdet, men også på internationalt plan, hvor Pedri ligeledes betragtes som en af Spaniens vigtigste spillere – både til EM og OL.

Det intet mindre end imponerende, hvad den bare 18-årige Pedri har udrettet i løbet af det sidste års tid.
Med sit pletfri tekniske talent, upåklagelige holdning og utrolige professionalisme og arbejdsfrekvens har han været involveret i alt for Barcelona og nu også for sit landshold.

Den unge offensive midtbanespiller medvirkede i intet mindre end 52 kampe for Barcelona, og har sidenhen vist sig at være lige så vigtig på det spanske landshold, hvor han har startet samtlige af holdets kampe ved EM-slutrunden.

Spanien møder i aften Schweiz i kvartfinalerne, hvor Pedri også forventes at starte. Derfor, havde det på ingen måde været overraskende, at han efter EMs afslutning, kunne have brug for en pause – men det bliver der ikke noget af.
Pedri er nemlig også udtaget til den spanske OL-trup.

Forståeligt nok, har Barcelona udtrykt bekymring om den unge mands helbred, eftersom han i løbet af et år, nu har spillet i gennemsnit en kamp om ugen – og så ser vi selvfølgelig bort fra træninger og de mange timer brugt på at rejse.

Derfor forsøgte klubben, at få trukket Pedri fra OL-truppen, men den ide var det spanske fodboldforbund ikke vild med, og appellen blev afvist.

Det er dog tilsyneladende ikke noget, der på nogen måde går unge Pedri på. I et interview med El Pais, forklarer han nemlig, at han tager alle de minutter på banen han kan få, og at han allerede glæder sig til OL:

”Jeg er ikke træt af at spille så mange minutter og kampe. Jeg elsker at spille fodbold som enhver anden. [Olympiske lege] er en drøm for alle. Jo flere spil jeg spiller, jo bedre,” – fortæller han og fortsætter:

”Jeg plejede at lave atletik, da jeg var barn. Det har hjulpet mig med at forbedre min udholdenhed meget. Jeg var aldrig den hurtigste på korte afstande, men jeg var på de længere afstande,”

Derudover, fortæller Pedri, at spillestilen på det spanske landshold, ikke er fremmed for ham, hvilket også gør kampene en anelse mindre udmattende:

Den fodbold, vi spiller med landsholdet, ligner noget Barcelona, ​​i den forstand at have bolden og udtrykke os. Det er den fodbold, jeg har set siden jeg var lille, og en stil, som jeg kan lide. ”

Seneste Nyheder