Barcelona forbereder toårig forlængelse med stjernefrø

Lukas Jepsen - 8. juli 2021
Barcelona forbereder toårig forlængelse med stjernefrø
Foto: Shaun Botterill - UEFA/UEFA via Getty Images

FC Barcelona arbejder angiveligt på en aftale, der vil binde det blomstrende stortalent Pedri til en langvarig kontrakt.

Ifølge den pålidelige italienske journalist Fabrizio Romano ønsker Barcelona at forlænge kontrakten med den 18-årige midtbaneprofil Pedri Gonzales. Ifølge Romano, betragter klubben ham som en speciel spiller og vil have ham til at blive i meget lang tid.

Hans nuværende kontrakt er udløbet i sommeren 2022. Selvom han helt sikkert vil blive, planlægger catalanerne at tilbyde ham en helt ny og forbedret kontrakt.

Udover, at Pedri kun har et år tilbage af sin kontrakt, og at det altid er godt at være på forkant med den slags forhandlinger, er Pedris værdi, og interessen fra andre hold, uden tvivl steget efter en imponerende slutrunde, for ikke at nævne den enorme mængde kampe, Pedri tilegnede sig i løbet af sæsonen for Barcelona.

Ifølge Barcauniversal, vil klubben i første omgang forsøge, at forlænge aftalen med yderligere to år og ser ud til at tilbyde ham bedre lønninger, selvfølgelig med et lille benspænd.

Klubben kæmper med et alt for stort lønbudget, hvilket ganske givet er grunden til, at Lionel Messi, stadig ikke har underskrevet en ny aftale.

Så indtil klubben lykkes med enten at sælge, eller på anden vis skille sig af med flere af de løntunge spillere, vil det ikke være muligt at få aftalen mellem Pedri og Barcelona registreret.

Selvom dette uden tvivl, i øjeblikket er en stressfaktor i den catalanske storklub, der ønsker at få en aftale i hus hurtigst muligt, er der angiveligt ikke noget at frygte.

Pedri skulle nemlig være yderst tilfreds med sin plads i Barcelona, hvor han i sin netop overståede debutsæson medvirkede imponerende 53 kampe, og han ønsker derfor også selv, at en forbedret aftale kan komme på plads så hurtigt som muligt.
Romano gør dette meget klart ved at skrive ‘Han bliver 100% (sikkert, red.)’

Når først der er styr på økonomien i hos den catalanske gigant, er det kun et spørgsmål om tid, før Pedri skriver under, og selvom kontrakten uden tvivl bliver en hel del mere lukrativ for unge Pedri, vil lønningen nok stadig ikke være på niveau, med nogle af de aldrende, og helt afsindigt dyre spillere Barca i øjeblikket har i truppen.

Seneste Nyheder