Barcelona i kontraktstrid med stortalent: Nægter at deltage i træningslejr

Lukas Jepsen - 9. juli 2021
Barcelona i kontraktstrid med stortalent: Nægter at deltage i træningslejr
Foto: Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images

Kontraktforhandlinger mellem FC Barcelona og en af klubbens store unge talenter, Ilaix Moriba er gået i stå, og noget tyder nu på, at midtbanespillerens fremtid ikke er Catalonien.

Der er ingen tvivl om, at Iliax Morbia er en af de unge talenter FC Barcelona bestemt håber på, at kunne holde fast i, men ikke for enhver pris, og det kan angiveligt koste ham en karriere i klubben.

Den 18-årige midtbanespiller har i øjeblikket en kontrakt der udløber næste år, og han er derfor ivrig efter at få en kontraktforlængelse i hus. Både for at sikre fremtiden, men også for at gå betydeligt op i løn.

Men med alt det, der i øjeblikket foregår i klubben, hvor der konstant arbejdes på at bringe lønningerne ned, har Barcelona sat kontraktforhandlingerne i bero, og det har tilsyneladende irriteret den unge spiller noget så meget.

Iliax Moriba har nemlig sagt nej til at deltage i Barcelonas træningslejr inden den nye sæson, der begynder i morgen, lørdag.

Ifølge insidefutbol, har der været avancerede forhandlinger mellem Moribas bagland og klubben, og håbet i spillerens lejr, var klart at en aftale skulle være på plads inden forberedelserne til den nye sæson, og hvad der i sommerens start lignede en rigtig fin situation for både klub og spiller, har nu udviklet sig til en konflikt, der meget vel kan resulterer i et brud.

Moriba spillede i sidste sæson 14 La Liga-kampe for Barca, hvor han scorede en gang og lavede tre assists. Desværre for klubben, har Moribas talent og unge alder skabt stor interesse blandt andre topklubber, og Manchester United skulle angiveligt holde tæt øje med udviklingen i sagen.

Med den nuværende konflikt mellem Moriba og Barcelona, er United angiveligt både klar til at give et bud på spilleren, såvel som en uofficiel aftale, der ville sikre ham en plads i Manchester, og en højere løn, når den nuværende kontrakt løber ud næste år.

Barcelona har dog næppe interesse i at miste Moriba for ingenting, og så snart der er kommet mere styr på økonomien i klubben, vil forhandlinger ganske givet starte igen, skulle spilleren selvfølgelig ønske det.

Men det siger selvfølgelig sig selv, at jo længere tid kontraktstriden varer, jo mere sandsynligt er det også, at Moriba bliver lokket væk fra klubben med løfter om højere løn, og sandsynligvis mere spilletid.

Seneste Nyheder