Barcelona lytter til alle bud på Griezmann: ‘Messis forlængelse er den absolutte prioritet’

Lukas Jepsen - 9. juli 2021
Barcelona lytter til alle bud på Griezmann: ‘Messis forlængelse er den absolutte prioritet’
Foto: Cristian Trujillo/Quality Sport Images/Getty Images

Antoine Griezmann kunne meget vel være på vej væk fra Barcelona, efter at klubben har gjort det klart, at man er villige til at lytte på alle slags tilbud på angriberen.

Antoine Griezmann har ofte været udsat for kritik i sin tid i FC Barcelona, og på trods af, at han spillede en vigtig rolle i klubben i sidste sæson, kan denne blive netop lige præcis det – den sidste sæson i Barcelona.

Den catalanske storklub kæmper desperat for at få luftet ud i spillertruppen, hvor flere af de helt løntunge spillere og store profiler står for skud, i Barcelonas forsøg på at få Messi tilbage på kontrakt.

Desværre for Griezmann, er der efterhånden flere gode grunde til, at klubben bør sælge den 30-årige franskmand.
Ikke nok med, at Griezmann som nævnt i perioder har haft det svært i klubben, og ganske givet også i Lionel Messis skygge, så er Griezmanns kontrakt samtidig intet mindre end vanvittig.

Ifølge thechelseachronicle, tjener den hurtige angriber næsten 600.000 pund OM UGEN(!), hvorfor et salg af Griezmann ville hjælpe gevaldigt i Barcelonas forsøg på at skære ned i det enorme lønningsbudget, og samtidig kunne det også betyde, at klubben ikke behøvede at sælge flere af holdets store profiler, som der ellers har været tale om.

Selvom Griezmann selv har et ønske om at blive i klubben (mon ikke over en halv million pund om ugen har noget at sige der), men det synes efterhånden mere og mere usandsynligt.

Specielt efter, at cheftræner Ronald Koeman ifølge SPORT, sagde det som de fleste nok tænker: ‘Messis forlængelse er den absolutte prioritet’. Mens hollænderen også siger, at Griezmann er ‘meget vigtig for mig’, bliver situationen efter første udtalelse skåret ud i pap – Hvis det kræver Griezmanns afgang at sikre Messi, vil klubben på ingen måder tøve.

Samtidig er Barcelona, Antoine Griezmann og Ousmane Dembele havnet i en noget ubehagelig situation, efter at en video med tilsyneladende racistisk opførsel fra de to franske spillere er blevet delt på nettet.

Videoen blev optaget i Japan, og de racistiske ytringer rettet mod asiatiske mennesker. Det siger sig selv, at den slags opførsel er uacceptabel, uanset hvor i verden man befinder sig. Sagen bliver bare mere besværlig af, at Barcelona har en lang række sponsoraftaler og samarbejdspartnere i asien, og disse er alt andet end tilfredse.

Blandt andet trøjesponsoren Rakuten, har udtrykt stor vrede over videoen, og et salg af Griezmann kunne måske lindre forholdet en smule.

Uanset hvad, af den lange liste af spillere som Barca gerne vil have solgt, er Griezmann, grundet sin løn, helt sikkert en af de første.

Seneste Nyheder