Barcelona, Milan, Spurs i budkrig over dansk EM-stjerne

Lukas Jepsen - 23. juni 2021
Barcelona, Milan, Spurs i budkrig over dansk EM-stjerne
Foto: Hannah McKay - Pool/Getty Images

AC Milan og FC Barcelona har udtrykt interesse i den unge og yderst lovende Mikkel Damsgaard, og nu har begge klubber fået oplyst prisen i en potentiel handel.

Fodbold går helt utroligt hurtigt nogen gange. For en måneds tid siden, var Mikkel Damsgaard et lovende og spændende talent i Sampdoria, der dog ‘kun’ havde scoret to mål, i løbet af sin første sæson i Italien.

Nu synes hele fodbold-Europa at have fået øjnene op for ‘Damsinho’ efter hans fantastiske første halvleg mod Belgien, og sidenhen, et af EM’s måske bedste mål, i Danmarks forløsende 4-1 sejr over Rusland.

Det er angiveligt ikke bare opmærksomhed, som den bare 20-årige Damsgaard har tiltrukket sig, men tilsyneladende også reel interesse, fra nogle af Europas største fodboldadresser.

Sempremilan.com beretter, at den italienske gigant AC Milan, holder tæt øje med den unge dansker, og endda i øjeblikket overvejer, om nu er det rette tidspunkt at placere et bud på Damsgaard.

Desværre for Milan, er det ikke den eneste klub, der meget gerne fremadrettet vil have den unge kantspiller med kæmpe potentiale i egen fold.

Football-italia.com skriver, at Tottenham såvel som Barcelona, ligeledes er ude efter Damsgaards underskrift.

Den 20-årige kantspiller ankom til Sampdoria sidste sommer fra FC Nordsjælland, og har fået en fin start i Italien, med hele 37 optrædener, 2 mål og 4 assists.

Det er uden tvivl flotte tal, for en så ung spiller, der nærmest kun lige er landet i et fremmed land, med langt højere niveau end han var vant til, men Damsgaards præstationer til EM, må uden tvivl have været med til at skubbe prisen gevaldigt i vejret.

Begge førnævnte medier beretter nemlig, at Sampdoria er ganske klar over guldklumpen de nu pludselig har mellem hænderne, og ifølge Sampdoria-præsident Massimo Ferrero, vil klubben angiveligt kræve helt op til 300 millioner kroner for Damsgaard.

Om klubberne er klar til at betale den høje pris må tiden vise, det virker hvert fald ganske sandsynligt nu, at Damsgaards ophold i Sampdoria, ikke bliver et af de længerevarende.

Seneste Nyheder