Barcelona og Juventus indgår principaftale: Pjanic på vej væk

Lukas Jepsen - 7. august 2021
Barcelona og Juventus indgår principaftale: Pjanic på vej væk
Foto: Cristian Trujillo/Quality Sport Images/Getty Images

Barcelona og Juventus har indgået en principaftale, om salget af Miralem Pjanic, der i løbet af sit eneste år i Barcelona aldrig slog til.

Oven på de sidste to døgns nyheder, synes denne om et sandsynligt salg af Miralem Pjanic til Juventus, at komme lidt for sent for FC Barcelona.

Pjanic, der ankom fra netop Juventus sidste sommer, slog aldrig til i Barcelona, men er alligevel en af de bedst betalte spillere. Den situation var den catalanske gigant selvfølgelig langt fra tilfreds med, og i klubbens forsøg på at frigøre midler denne sommer, har Pjanic helt sikker også været øverst på listen af spillere til udsalg.

Problemet i at sælg Pjanic for Barcelona, har hele sommeren igennem været, at den 31-årige bosnier ikke har i sinde at gå ned i løn, hvorfor antallet af interesserede klubber har været minimalt.

Heldigvis for Barcelona, tror Juventus stadig på deres gamle midtbaneprofil. Ifølge det spanske medie Mundo Deportivo, har de to klubber nu indgået en aftale, og arbejder nu på at få færdiggjort handlen.

I lidt af et tilfælde, mødes netop Barcelona og Juventus i Joan Gamper-turneringen, og det virker derfor ikke usandsynligt, at denne begivenhed er en belejlig mulighed for at få handlen over målstregen.

Dette vil uden tvivl give en anelse luft i Barcelonas økonomi, og selvom det er svært at tro, at klubben efter en længere periode med store finansielle problemer, har udset sig en ny midtbanespiller, man ønsker at købe denne sommer.

Ifølge Barcauniversal, har klubben udset sig de franske Ligue 1-mestre, Lilles, portugisiske midtbanemotor Renato Sanches som en forstærkning på midtbanen.

Men i betragtning af den nuværende økonomiske forfatning klubben befinder sig i, skal der uden tvivl sælges flere relativt store profiler, for at Barca har midler til at indgå i sådan en handel.

Seneste Nyheder