Barcelona overbevist om Braithwaite-salg i ‘de kommende dage’

Lukas Jepsen - 15. juli 2021
Barcelona overbevist om Braithwaite-salg i ‘de kommende dage’
Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Barcelona er overbevist om, at de vil sælge Martin Braithwaite i løbet af de næste par dage. Ifølge det spanske medie SPORT, bliver det til en af tre interesserede Premier League-klubber.

Braithwaite ankom til Barcelona i februar 2020 mod et gebyr på 18 millioner euro fra Leganes. Klubben måtte få særlig tilladelse fra La Liga til at underskrive ham uden for transfervinduet efter en skadekrise i ramte den catalanske gigant på de forreste pladser.

Det har dog været en anelse begrænset med spilletid på Camp Nou for den danske angriber, hvor han i størstedelen af sine kampe, fungerede som indskifter frem for starter.

I sine 53 kampe for Barcelona, har han scoret otte mål, inklusivt et yderst vigtigt mål i sidste sæsons Copa del Rey-semifinale mod Sevilla. Under de noget begrænsede arbejdsforhold, er det ikke overraskende at den 30-årige angriber kun scorede otte gange, men det er nok samtidig en af forklaringerne på, at han nu sendes videre.

Med ankomsten af ​​Sergio Aguero og Memphis Depay bevæger Braithwaite sig længere nede i hakkeordren, og derfor giver det god mening for klubben at sælge Braithwaite, specielt også med tanke på, at Barca stadig forsøger at samle penge sammen til diverse kontraktforlængelser og spillerkøb.

Ifølge Sport mener de catalanske giganter, at de snart vil sælge ham mod et gebyr på 15 millioner euro, til enten West Ham United, Brighton og Hove Albion eller Norwich City, der alle er interesserede.

West Ham har brug for en ny spidsangriber, efter at de spillede anden halvdel af sidste sæson med kun en ‘rigtig’ angriber og er endnu ikke fundet en ny. Sammen med lejespilleren Jesse Lingards afgang er der bekymring for, at de muligvis ikke har nok målscorere til næste sæson.

Brighton kunne også trænge til en tilføjelse foran målet. Sidste sæson scorede kun fem Premier League- hold færre mål end Brighton, og ingen af ​​deres spillere formåede at score mere end otte mål.

Hvad angår Norwich, vender de tilbage til Premier League efter at have vundet The Championship. Der er næppe tvivl om, at den helt store stjerne gennem længere tid, Teemu Pukki, sandsynligvis vil være holdets farligste våben igen, efter at scoret hele 26 mål i sidste sæson.

Men en angriber er sjældent nok i en lang og hård Premier League-sæson, og holdets andre muligheder på positionen, er ikke ligefrem imponerende. Jordan Hugill har aldrig scoret et Premier League-mål, og Adam Idah har kun seks mål på seniorniveau, så Norwich kunne helt sikkert også bruge en spiller med Braithwaites fart og erfaring.

Seneste Nyheder