Barcelona vil af med flopkøb: Coutinho skal sælges, uanset prisen

Lukas Jepsen - 15. august 2021
Barcelona vil af med flopkøb: Coutinho skal sælges, uanset prisen
Foto: Alex Caparros/Getty Images

Philippe Coutinho presser på for at vende tilbage til Premier League og Barcelona, er angiveligt villig til at sende den brasilianske midtbanespiller afsted, endda til en meget lav pris.

Coutinho gennemførte det, der lignede et drømmeskift til Barcelona i januar 2018 for 142 millioner pund, men hans tid i Spanien er dog ikke gået som planmæssigt, og enorme økonomiske problemer betyder, at Barcelona er desperate efter at sende spilleren videre.

Ifølge rapporter har Barcelona informeret Coutinho om, at han får lov til at forlade klubben denne sommer, og angiveligt ønsker klubben ikke engang noget der bare minder om en høj pris.

Ifølge Sunday Express arbejder Coutinhos agent Kia Joorabchian utrætteligt for at sikre et skifte fra den catalanske gigant.

Det er rapporteret, at Coutinho også er blevet tilbudt den tidligere klub Liverpool. De oplyser imidlertid, at Jurgen Klopp ikke har noget ønske om at blive genforenet med brasilianeren, selvom det måske kunne lade sig gøre, takket være Barcelonas meget begrænsede krav.

Ifølge mediet, er Klopps system ikke længere er egnet til den 29-årige, og han har ikke noget ønske om at integrere ham tilbage i sin trup. Og det ser ud til, at Joorabchian en gang for alle er blevet informeret om, at en retur til Anfield ganske enkelt ikke interesserer Liverpool.

Imidlertid nævner rapporten tre andre Premier League-hold, der endnu kan blive lokket af Barcas ønske om en handel.

Agenten har tilbudt playmakeren til Wolverhampton, West Ham og Leicester, og det rapporteres samtidig, at Coutinho nu ser et skifte tilbage til Premier League som den ideelle løsning.

Af de tre er det måske et skifte til Leicester, der ser mest sandsynligt ud.

Han blev først bragt til Premier League af Brendan Rodgers, og en genforening mellem de to, synes ikke totalt urealistisk.

Spørgsmålet er nu, om Coutinho og hans agent, vil acceptere den enorme lønreduktion et skifte vil kræve, og samtidig, om Ronald Koeman, med Barcelonas økonomiske vanskeligheder taget i betragtning, ikke kan få brug for brasilianeren i løbet af den nye sæson.

Seneste Nyheder