Barcelona vil hente Atletico-profil i kæmpe byttehandel

Lukas Jepsen - 11. juli 2021
Barcelona vil hente Atletico-profil i kæmpe byttehandel
Foto: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Messis kontraktsituation ser endelig ud til at løse sig, og hvis det er tilfældet, kan Barcelona begynde at fokusere på at styrke truppen til den kommende sæson.

Barcelona har indtil videre hentet fire nye spillere denne sommer, mens en række perifere spillere har forladt klubben. Men transferforhandlingerne er tilsyneladende langt fra færdige, og en ny central midtbaner står tilsyneladende højt på Ronald Koemans ønskeliste.

Ifølge Mundo Deportivo, har Barcelona identificeret de nuværende La Liga-mestre, Atletico Madrids midtbaneprofil ​​Saul Niguez, som den perfekte spiller.

Ifølge mediet, er den 26-årige villig til at se sig om efter en ny klub, efter at hans rolle på holdet er blevet reduceret i sæsonen 2020/21.

Og der synes heller ikke at være mangel på interesse for spanieren. Premier League-giganten Liverpool er ligeledes interesseret i at hente Saul denne sommer.

Faktisk så Liverpool ud til at være godt på vej til, at gennemføre købet af ​​Saul, til trods for at have fået et bud på 40 millioner euro afvist af Atletico.

Rapporten siger, at Liverpool, var i forhandlinger med La Liga-klubben om en potentiel aftale til en værdi af 50 millioner euro, hvilket angiveligt vil være nok til, at Atletico vil lade Saul skifte.

Liverpools håb om at sikre sig Saul, er dog blevet mindsket en hel del, efter at Barcelona meldte sig ind i kampen.

Mundo Deportivo skriver nemlig, at den catalanske gigant er villige til at tilbyde Antoine Griezmann i bytte for Saul, og Diego Simeone skulle angiveligt være meget begejstret ved ideen om, at få den 30-årige angriber tilbage i egen fold.

Atletico har til hensigt at styrke sine angrebsmuligheder denne sommer, og hilser derfor chancen for at arbejde sammen med Griezmann igen velkommen.

Og med den succes Griezmann havde før sit skifte til Barcelona fra Atletico, kunne aftalen vise sig at være nærmest perfekt for alle involverede – Atletico får en løbestærk angriber, der har et tæt forhold til Simeone, og til gengæld får Koeman en La Liga-erfaren, teknisk, allround midtbanespiller til Barcelona.

Som tingene ser ud, er det at Saul forlader Atletico Madrid denne sommer temmelig sikkert. Uanset om det er til Barcelona som en del af en aftale, der ser Griezmann bevæge sig den anden vej, eller til Liverpool i en aftale på 50 millioner euro.

Seneste Nyheder